Een perfect kussen voor elk lichaam

Geen mens is hetzelfde en elk lichaam is uniek, vandaar dat een standaard kussen misschien niet optimaal is.

Pillowsonline.nl heeft kussens in diverse soorten en maten.

Om het lichaam ’s nachts maximaal te laten uitrusten en ontspannen, is een hoofdkussen dat helemaal op de lichaamsmaten is afgesteld een aanrader.

 

Dankzij de ‘meten is weten’ methode van Pillowise is een kussen-op-maat en daardoor een geweldige nachtrust, nu voor iedereen weggelegd.

Passend kussen

Om gezond te blijven, is een goede, kwalitatieve nachtrust van groot belang. Maar hoe doe je dat? Om de kans op een goede nacht slaap zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk om een hoofdkussen te hebben dat perfect bij je lichaam past. Zo mag een kussen niet te hoog of te laag zijn en moet het vocht goed afvoeren.

Een goed passend kussen dat de perfecte vorm en hoogte heeft, past zich aan aan de contouren van de nek, geeft de ideale ondersteuning en is precies zacht of hard genoeg. Nadat de lichaamsmaten zijn opgemeten, biedt Pillowise hoofdkussens die perfect aansluiten en het lichaam ’s nachts maximaal kunnen laten ontspannen.

Ideale match na uitgebreide meting

Niemand wordt na een nacht slaap graag wakker met pijn in de nek, schouders of rug. De oplossing is eenvoudig: meten! Voor elk lichaam bestaat namelijk een bijpassend kussen. De afstand tot de schouders, omtrek van de hals en de afstand tussen schouder en oor moeten worden gemeten om te bepalen wat het bijpassende Pillowise hoofdkussen is.

Daarnaast vul je in welke lighouding je hebt en op welk type bed het kussen komt te liggen. Het opmeten kun je zelf en de benodigde cijfers kun je invullen op de website van Pillowise. Maar het is ook mogelijk om je in de winkel door een expert op te laten meten. Na de meting komt één van de 6 kussens van Pillowise als ideale match uit de bus. De kussens hebben een eigen kleurcode met alle zes hun eigen unieke eigenschappen.

FemNa40 mag een kussen weggeven! De winnares mag n.a.v. de test er zelf een uitzoeken! Stuur een mail met je naam en adresgegevens naar: info@femna40.nl om dit kussen te winnen.
Niet getreurd als je niet wint, de verliezers krijgen een korting van 10% op een order, onder vermelding van code FEMNA40SLPN.

Hoogwaardige materialen

De kussens van Pillowise zijn ergonomisch ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de beste materialen. Zo is de kern van de kussens gemaakt van 100% hoogwaardig traagschuim en heeft de hoes een 100% vochtregulerende toplaag van Tencel.

Deze hoes is bovendien afneembaar en wasbaar op 40°C. Alle kussens worden in Nederland gemaakt en voor elk Pillowise kussen geldt 5 jaar garantie.

Pillowise kussens zijn te bestellen via Pillowsonline.nl, verzending van deze kussens is gratis. Op Pillowsonline.nl vind je het grootste aanbod specialistische hoofdkussens, maar ook dekbedden in alle soorten en maten.

Speciaal voor hen die het lastig vinden om via internet een nieuw hoofdkussen te kopen, staan de specialisten van Pillowsonline.nl van dinsdag tot en met zaterdag klaar in de winkel in Zoetermeer om de lichaamsmaten op te meten en het advies over het best bijpassende kussen te geven.

Tot ziens en slaap lekker!

FemNa40