De oplossing voor een feestelijke borrelplank!

De gemiddelde Nederlander komt niet veel verder dan een blokje kaas, stukje worst of een toastje met eiersalade.

Ook tijdens de feestdagen is de creativiteit tijdens de borrel ver te zoeken.

 

Toch hoeft een variatie aan feestelijke borrelhapjes niet moeilijk te zijn. Doordat de roomkaas van
De Zuivelmakers in een handige spuitzak is verpakt, maak je in een mum van tijd een kunstwerk van hapjes.

In een korte tijd een mooie schaal met uitnodigende hapjes maken? Gebruik voor een feestelijk hapje een goede basis zoals een toastje, een stukje groente of stokbrood. Spuit hier een toef roomkaas van
De Zuivelmakers op.

Garneer de hapjes bijvoorbeeld met verse kruiden, een cherrytomaatje of een gamba. De roomkaas is vier verschillende smaken verkrijgbaar: roomkaas naturel, bieslook, Italiano en geitenkaas naturel. Genoeg variatie dus!

Nog meer inspiratie

Benieuwd hoe je de uitzinnige hapjes met de spuitzak zelf maakt? De Zuivelmakers laat via een filmpje hieronder om te zien hoe makkelijk de spuitzak eigenlijk in gebruik is. Via een QR code op de verpakking zijn diverse inspirerende recepten te vinden. Wil je ook met kerst easy & snel een schaal met borrelhapjes? 

Over De Zuivelmakers

De Zuivelmakers is een kleinschalige producent van diverse zuivelproducten. Naast de roomkaas in diverse smaken produceert De Zuivelmakers onder andere mild & lobbige yoghurt en hangop. Het familiebedrijf bevindt zich in Benschop, midden in het poldergebied van het Groene Hart.

Samen met hun boeren vinden zij de goede zorg voor de natuur en hun koeien belangrijk en daarom werken ze aan Duurzame Weidezuivel. Met het programma worden de boeren gestimuleerd om duurzamer te werken met het oog op het milieu en koe welzijn.

Bekijk de video.

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40