De zomerhit van het jaar: cocktail Pink Passion

Nu het nog steeds lekker weer is, is er niets heerlijker dan buiten met familie en/of vrienden genieten met een koele cocktail.

Gezellig in de tuin of op je balkon. Wil je daarbij een keer iets origineels serveren? Dan moet je deze fruitige cocktail zeker eens proberen. 

In een handomdraai tover je deze Pink Passion op tafel en succes is verzekerd!

 

Benodigdheden voor 4 glazen

100 g verse aardbeien
100 g verse frambozen
1 dl aardbeienlimonade siroop
2 dl rosé port Quevedo
3 dl bruisend water 

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen in de blender. Mix het geheel gedurende 1 minuut op de laagste stand voor het mooiste resultaat. Serveer in lange cocktail glazen met een aardbei op de rand als finishing touch! 

Rosé cocktails

De nieuwste trend in cocktailland is het mixen met rosé port. Deze Quevedo rosé port (te koop bij Jumbo) is een jonge wereldse port met een soepele en verfrissende smaak. Anders dan traditionele port, kan deze in de zomer koel gedronken worden, gemixt in een cocktail of puur met een ijsklontje.

Gerelateerde artikelen

Cocktail: Apple Pie Mojito

Door:

Deze cocktail is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader.

Lees verder

Cocktail: Bramble

Door:

Zit je lekker op je terras in de zon en heb je toevallig bramen en cassis in huis omdat je hier een liefhebber van bent? Dan bevelen wij je de Bramble cocktail zeker aan en is dit iets voor jou!

Lees verder

FemNa40