Caroline heeft sinds 3 jaar de cocktailsite Cocktailicious.nl. Hier deelt ze haar voorliefde voor cocktails graag met iedereen die zelf cocktails wil maken. Dat doet ze samen met haar vriend. Alle cocktails hebben ze zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor ze op de website worden geplaatst.


Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Caipirinha, Long Island Ice Tea en de Pornstar Martini, bedenken ze ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar.


http://www.cocktailicious.nl

Cocktail: Bramble

Door:

Zit je lekker op je terras in de zon en heb je toevallig bramen en cassis in huis omdat je hier een liefhebber van bent? Dan bevelen wij je de Bramble cocktail zeker aan en is dit iets voor jou!

Lees verder

Cocktail: Cosmopolitan

Door:

De zon schijnt en je hebt met je beste vriendinnen afgesproken voor een Ladies Night. In de serie Sex and the City, waar Carry Bradshaw het boegbeeld was, is de Cosmopolitan misschien wel de meest geliefde cocktail.

Lees verder

Cocktail: Valentino

Door:

Nog even en dan is het weer Valentijnsdag. Wil je je geliefde of iemand verrassen met een heerlijke cocktail dan is deze Valentino een echte Italiaanse romanticus.

Lees verder

Kerst Punch

Door:

Dit jaar hebben we voor een pre-christmas party een mooie punch gemaakt. Omdat we natuurlijk eerst ons recept moesten testen, maakten we onze Kerst Punch al eerder.

Lees verder

Cocktail: Apple Pie Mojito

Door:

Deze cocktail is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader.

Lees verder