Verander donker/koud in zonnig/warm

Het is donker en koud. Dit kan toch niet goed zijn voor je botten of wel soms?

Ik wil niet oud worden in dit weer. Sinds een paar dagen ben ik nu 41 en het wordt tijd dat ik iets ga doen aan mijn oudedagsvoorziening.

Ik kom nu al bijna niet de deur uit laat staan als ik ouder word.

 

Ik moet het gaan regelen, een huisje op een zonnige plek waar het altijd bikiniweer is. Nu loop ik altijd al snel in mijn nakie. Kleedkamers van de sportschool, sauna’s , kleedkamer in de kledingwinkel. Overal waar ik mijn kleding uit moet, sta ik al snel ongegeneerd in mijn nakie.

Laatst bij de AH. Ik sta bij de balie waar ze postzegels verkopen en mijn zoon van 5 trekt zo mijn loshangende harembroek van mijn kont. Ik had van alles in mijn handen en kon dit onmogelijk even neerleggen. Richting de grond bukken en mijn boodschappen op de vloer leggen, was geen optie aangezien ik die dag toch echt wel een hele kleine string droeg.

Julien doe mama’s broek omhoog, kom op nou doe mama’s broek omhoog! Het mocht niet baten, ik stond in de rij met mijn broek naar beneden in mijn string voor de kassa van de balie van de Albert-Heijn. En die kleine jongen van mij lachen samen met z’n vriendje. De grootste pret, ze gingen zelfs op een afstandje staan kijken met als gevolg dat ik natuurlijk niet ging gillen dat hij nu echt even mama’s broek omhoog moest doen.

Hiermee zou ik alleen nog maar meer de aandacht op m’n behoorlijke achterwerk vestigen. De jongens lagen ondertussen dubbel van het lachen. Gelukkig was ik snel aan de beurt, legde mijn boodschappen neer op de toonbank en trok mijn broek omhoog.

Op dat moment kwam er een oudere Amsterdamse dame langs die het dus allemaal gezien had en zei: 'Meid dat ken gebeure, daar make wij ons echt niet druk om hoor'! Ik vond dat die dame helemaal gelijk had en antwoordde dan ook met: 'U heb helemaal gelijk'. Later heeft Julien het nog wel eens vaker geprobeerd maar nu ben ik voorbereid, want het moet natuurlijk geen gewoonte worden zeg!

String

Ik ben van de string, overal draag ik een string. Maar eh... strings zijn al een hele tijd hartstikke uit. Ja nou en... Laatst waren wij naar Turkije op vakantie in een heerlijk resort. Als ik ergens voor het eerst kom dan kijk ik heel even de kat uit de boom. Kan ik hier wel een string aan, krijgen mensen geen hartaanval en zorg ik dan niet voor opstootjes etc.

Nu was ik dit jaar al voor de tweede keer in hetzelfde resort dus ik ging ervan uit dat ze me nu wel zouden kennen van vorig jaar en dus nu mocht ik van mezelf wel in een string. Zo gezegd zo gedaan, ik de string aan. Met de veter tussen mijn dikke billen liep ik vol zelfvertrouwen de zee in. De reacties waren opvallend lauw. Dat komt mooi uit want dan kan ik volgend jaar ook topless!

Gerelateerde artikelen

Een middagje voor mijzelf!

Door:

Soms vind ik het heerlijk om op een vrije dag in mijn eentje lekker te gaan lunchen en om mij heen te kijken wat er gebeurt. Mensen kijken en observeren vind ik het leukste wat er is.

Lees verder

FemNa40