Par 2 en een Unit

Par 2 en een Unit heeft een nieuwe betekenis gekregen binnen onze vriendenkring. Tijdens onze jaarlijkse vriendinnenvakantie bespreken we natuurlijk al het mogelijke en onmogelijke.

Wij laten ons ongegeneerd gaan, immers we zijn met elkaar en kennen elkaar door en door. We springen naakt zonder gene het privé-zwembad in, houden niet onze buik in en hebben schijt aan de zwaartekracht die ons allen parten speelt.

Uiteraard doen we dit alleen met elkaar en nooit in het bijzijn van anderen. 

 

Zodra we buiten de veilige zone zijn van het huis, gaan keurig de buikjes in de borsten fier vooruit en staan we te stralen op een salsa-avond, om vervolgens dodelijk vermoeid thuis te komen en alles uit te gooien en als een zoutzak op de porch (veranda) te hangen of dus naakt een duik te nemen. De ultieme bevrijding. Hakken uit en BH los.

We bespreken op deze dagen de meest uiteenlopende zaken. Dit varieert van serieuze gesprekken over de zorgen die we hebben, over onze angsten, waar worden we blij van, maar ook waar maakt je hart een sprongetje van. We huilen, we lachen, we mopperen en irriteren ons aan elkaar. Afijn, alles kan en mag.

Dus ook het onderwerp seks komt regelmatig aan bod. Hoe vaak doe jij het, fake je wel eens een orgasme. Ben je tevreden over je seksleven. Wat wil je nog, met wie, waar en hoe!?

Naaktzwemmen

Op een avond kregen we bericht van een goede vriend of wij nog wakker waren en er ook nog een glas extra op tafel kon komen. De goede man had geen idee wat hij vroeg en in wat voor kippenhok hij terecht zou komen.

Dapper als hij was en in de veronderstelling dat het veilig was stond hij aan het hek. Nou kennen wij hem redelijk goed d.w.z. mijn vriendin en ik. Wij weten dat we bij hem wel een leuk geintje kunnen maken.

De andere twee dames kenden hem alleen van een dagje varen waar hij ons naar de mooiste plekjes heeft gebracht op het Spaanse water. Erg gezellig met een hoop kinderen, vrienden, happen en drank.

Vriendin 1 vertelde hem doodleuk dat hij meer dan welkom was maar dat we net van plan waren om een duik te nemen in het zwembad natuurlijk naakt, maar dat we dat nu dan wel zouden doen als hij weg was.

Ik verslikte mij zowat in mijn wijn. Dat waren nou niet echt de gesprekken die ik normaal gesproken met hem voer. Vriendin 1 heeft schijt aan alles en vond het doodgewoon dit tegen hem te zeggen zonder blikken of blozen.

Natuurlijk reageerde hij als een man en deed alsof hij vreselijk teleurgesteld was dat hij daar geen getuige van kon zijn met een dikke vette knipoog.

Toch wilde hij daar nog even op ingaan.. ‘Dus eeeh... jullie gaan gewoon in je blote unit het zwembad in? UNIT!’ Riepen wij in koor. ‘Ja unit... je weet wel, je par 2 uhm je punani.’

Uit de mond rollen

Deze hadden wij nog nooit gehoord! Okay, punani kende ik wel, maar unit of je par 2 waren volstrekt nieuw voor mij. Je begrijpt dat er de dagen daarna de meest vreselijke teksten uit onze mond rolden.

‘Zeg schat heb jij je unit al bijgewerkt of: zo hé kijk eens naar die gast die nu de zee uitloopt, die heeft pas een Par 2, die gaat prima samen met jouw unit,' riepen wij dan tegen onze vriendin.

Erg cheap, maar ach, zet een paar vrouwen bij elkaar en de meest vreemde zaken rollen spontaan onze mond uit.

Vergeef het ons, zodra we thuis zijn praten we weer over werk, kinderen en andere belangrijke zaken. Voor nu staat unit en par 2 gewoon in ons woordenboek!

Straattaal

Unit en par 2 is dus Street language, als het gaat om het keurige woord vagina, alias unit of par 2. Mijn zoektocht op internet over de verschillende benamingen voor het woord vagina bracht mij op een site waar zo goed als alle benamingen stonden, zowel door de man en door de vrouw bedacht.

Sommige waren grappig, andere waren ronduit onsmakelijk. Dus ik hou het voor nu maar op Unit en par 2 en laat het aan jullie zelf over of je alle benamingen zou willen googelen.

Gerelateerde artikelen

FemNa40