Benut je niet al je talenten? Heb je goede ideeën maar vind je het lastig ze gerealiseerd te krijgen? Wil je een volgende stap maken in je carrière? Behoefte aan steun in je managementambitie? Lees verder om te zien hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

 

Inmiddels beschik ik over zo’n 10 jaar ervaring als business coach. Ik ben gedreven, enorm betrokken, open en in staat op een positieve manier mensen mee te nemen in de gewenste richting. Mijn aanpak is erop gericht om binnen drie intensieve sessies resultaten te boeken.Op basis van gedegen opleidingen, veel zelfreflectie en opgedane kennis en ervaring heb ik een succesvolle methode ontwikkeld gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit. Ik vind het geweldig als ik een bijdrage kan leveren aan de groei van mensen zodat ze over, vaak hun eigen, obstakels heen kunnen kijken en daarmee veel meer grip op zichzelf en hun omgeving krijgen.Mijn grootste talent is luisteren; luisteren vergt een complete focus op de ander. Op die manier kan ik snel ontdekken wat er aan de hand is en samen kunnen zo de juiste stappen worden gezet om tot het gewenste resultaat te komen. Mijn terugkoppeling is to the point, soms wat confronterend, maar altijd opbouwend.De afgelopen jaren hebben met name veel vrouwen in hun zakelijke ontwikkeling veel baat gehad bij deze zeer praktische aanpak. Vandaar dit aanbod voor Femna40-lezers: gratis eerste consult (60 minuten).


http://www.reneevanbeckhoven.nl
http://www.brandid.nl

 

Geen brood meer. Wat nu?

Door:

Toen ik begin vorig jaar de uitslag van de voedselallergietesten binnenkreeg, heb ik het eerlijk gezegd best even moeilijk gehad. Bovenaan de nieuwe lijst van verboden ingrediënten stonden granen en gist.

Lees verder

Curly Girls

Door:

Jaren geleden was ik in Chicago voor een beurs en werd ik op straat aangesproken door iemand die me vroeg: ‘oh are you also one of those curly girls?’ Op mijn verbaasde blik kreeg ik al snel de volgende uitleg.

Lees verder