Paul Penders haarverzorging

Ik ben actief op zoek gegaan naar milieuvriendelijke producten en kwam Paul Penders huid- en haarverzorging tegen.

Na weken van onderzoek op het internet viel mij meteen op dat de onderneming geen gebruik maakt van materialen die getest zijn op dieren.

Verder was ik onder de indruk over hun producten die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

 

Ik heb contact opgenomen met Paul en we wisselden enige e-mails uit. In een korte tijd kwam ik erachter dat Paul een groot pleitbezorger is voor de bescherming van onze dieren en het milieu.

Daarom wil ik de mensen aanmoedigen om de geschiedenis van Paul Penders en hoe het allemaal begon te lezen. Het is een geweldig bedrijf en zeker de moeite waard om te ondersteunen.

Introductie

Ik ben 46 jaar oud en hoewel ik niet geobsedeerd ben door mijn uiterlijke verschijning zorg ik graag voor mezelf en voel me hier goed bij. Ik houd van een eenvoudige huid- en haarverzorging routine die niet al te tijdrovend is.

Afgezien van het product zijn natuurlijke, vrij van geur en textuur van het product belangrijk voor mij.
Een heleboel producten hebben een chemische geur die ik toeschrijf aan mijn niezen en hoofdpijn. Ik weet dat zodra ik iets dat onnatuurlijk is, gebruik.

Onderstaand ga ik wat breder in op twee haarproducten die ik gebruik.

Time Release Jasmine Shampoo

Laat me zeggen dat ik meteen onder de indruk was van de geur, textuur en de resultaten van alle Paul Penders producten die ik tot nu toe heb gebruikt. De shampoo ruikt zo goed, zo goed zelfs dat ik het ook kan gebruiken als een body wash.

Ik heb ontdekt dat het gebruik van zeep en andere producten op de markt de neiging hebben om mijn huid uit te drogen en sommige shampoos van Paul Penders zijn zeer hydraterend en een beter alternatief. Mijn huid voelt zacht, gerevitaliseerd en schoon aan wanneer ik Paul Penders Time Release Jasmine Shampoo op mijn lichaam en mijn haar gebruik.

Mijn haar is dik en krullend en is erg bewerkelijk. De meeste shampoos laten mijn haar droog aanvoelen,
dus was ik echt op zoek naar een vochtinbrengende shampoo. Ik ben op mijn hoede als het gaat om nieuwe shampoos en conditioners te proberen, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was.

Ik hoef alleen maar een kleine hoeveelheid in te masseren op mijn haar en hoofdhuid. Je hebt niet veel nodig omdat het heel geconcentreerd, dus gaat het een hele tijd mee. Ik houd van de geur van Jasmine die fris is en blijft hangen in mijn badkamer.

Mijn haar en hoofdhuid voelen schoon, klaar voor de conditioner.

Herbal Lemon Conditioner

De Herbal Lemon Conditioner is dik en hydraterend. Het heeft een frisse citroengeur en ruikt heerlijk.
Ik masseer de conditioner in mijn haar en laat het in ongeveer 2 minuten intrekken en was het dan eruit.
Mijn haar absorbeerde de eerste niet onmiddellijk de conditioner, maar dat kan te maken hebben gehad omdat mijn haar moest wennen aan het product.

Na de tweede wasbeurt voelde mijn haar zachter en het had een nieuwe glans. Ik zag ook dat er een
Paul Penders Defrizzing Balm in de handel is, dus misschien dat deze combinatie beter zal werken voor mijn haartype. Ik ga het eens proberen.

Conclusie

Tot slot: dit is zeker een product dat ik opnieuw zou kopen. Mijn 14 jaar oude dochter die veel mooie krullen en golven in het haar heeft, wil deze producten ook graag proberen.

Als je zoals ik verzekerd wilt zijn van een kwaliteit shampoo en conditioner die werkt, goed geprijsd is,
niet getest op dieren, natuurlijk en geweldig ruikt, dan raad ik aan om de producten van Paul Pender eens te proberen. Je krijgt waar voor je geld en je speelt een rol in het beschermen van onze dieren en het milieu.

Ik hoop dat deze review behulpzaam was en je geniet van het gebruik van dit product zoveel als ik doe.

Paulpendersshop.nl


Tekst: Mairi Simpson

Gerelateerde artikelen

Ben jij blij met je kroeshaar?

Door:

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen aan ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Lees verder

FemNa40