Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Dat is ook waar “Stralend! Image Consultancy en Kleurstyling” gevestigd is. Een echt Amsterdams bedrijf, want ik ben trots op deze stad en ik vind dat er op mijn vakgebied genoeg te vinden is, want we zijn nu echt een wereldstad aan het worden!

Waarom de bedrijfsnaam Stralend?

Als je echt de kleuren draagt die bij je horen, straal je altijd! Je rimpels en oneffenheden vallen weg, je ogen blinken en je haar gaat glanzen. Ik noem het altijd toveren met kleuren!

Het is mijn vak om de juiste kleuren bij jou te ontdekken. Dit doe ik d.m.v. een computeranalyse, maar ook werk ik met de klassieke analysedoeken.
Tevens werk ik met het op maat uitgerekende make-up werkplan en geef ik bij mijn consulten een haarkleuringadvies. Je leert jezelf opnieuw ontdekken!

Als het hele kleurenplan in werking gaat zie je er altijd gezond en stralend uit!

Naast kleurconsulten, geef ik ook persoonlijke stylingadviezen. Je krijgt na het consult een persoonlijk stylingboek mee, eventueel aangevuld met een zakelijk stylingadvies.

Zo heb je nooit meer een miskoop want ik leer je razendsnel binnen het modeaanbod scannen! Alles wat je aanschaft hoort echt bij jou. Het voegt iets aan jou toe!
Mode verandert, maar stijl blijft, aldus Coco Chanel!

Ook zakelijk kun je krachtiger gaan verschijnen en dit zal jouw carrière in een stroomversnelling brengen. Ik leer je jouw do’s and dont’s m.b .t. jouw persoonlijke werksituatie.

Naast persoonlijke consulten, houd ik mij bezig met workshops en het geven van trainingen. Ook kan ik je kasten nalopen en opnieuw indelen. Ik maak nieuwe combinaties met bestaande items en voor wat aanvulling behoeft, kan ik personal shopping voor je doen.
Vaak kan er een hoop naar de tweede hands winkel en van dat geld kun je weer prachtige nieuwe items aanschaffen!

Mijn persoonlijke achtergrond:

Na een lange loopbaan voor de camera ben ik mij in 1987 gaan toeleggen op het werken achter de camera. Ik zette onder andere voor Joop van den Ende de “nog immer populaire jeugdserie GTST” op en was de vaste regieassistent bij Jan Lenferink. Ik heb voor bijna alle omroepen en diverse filmproducenten gewerkt. Ik werkte met vele internationale fotografen, cameramensen en visagisten en al snel werd ik zelf ook ingezet voor styling en make-up.

Dit heeft mijn interesse voor het vak van imageconsultant gevoed.

In 2010 deed ik uiteindelijk de vakopleiding tot kleurconsulent. Ik heb geleerd om heel precies te kijken en alle nuances in de gezichten te ontdekken.
Na mijn vakopleiding tot kleurconsulent volgde ik de training kleurenleer, de opleiding styling en de training psychologie achter kleurgebruik. Het effect van kleur op jezelf en je omgeving is van een niet te onderschatten waarde!

In 2012 rondde ik de opleiding zakelijke styling af, welke zich tevens richtte op het internationale bedrijfsleven, waar vaak andere normen worden gehanteerd dan hier in Nederland.

Het is mijn doel om de Nederlandse vrouw, beter gekleed naar het werk te laten gaan. Er moeten meer vrouwen aan de top en juiste styling kan daar een flinke steen aan bijdragen! Vandaar mijn coaching in deze!

Stralend! is gevestigd in Amsterdam Zuid.

Wil je nooit meer een miskoop! Voor meer informatie over persoonlijke kleur- en stylingconsulten kun je terecht op: http://www.stralend.me Voor .het liefdevol doch kordaat opruimen en opnieuw indelen van je kasten trouwens ook!

De modetrends op een rijtje

Door:

Wat heel belangrijk gaat worden is het gewone, het alledaagse, het vertrouwde, de eigen sociale kring en het gebruik en hergebruik van verantwoorde producten. Deze producten moeten vooral dichtbij geproduceerd worden.

Lees verder