De ultieme winterse muts

Een muts met bluetooth zodat jij, waar je ook bent, handsfree kunt bellen en naar je favoriete muziek kunt luisteren terwijl je oren lekker warm blijven?

Dat is nu mogelijk! Bij bluetoothwear.nl. Dit is het ultieme cadeau voor de betere gadget- en muziekliefhebber.

 

Alle oren worden met de toenemende kou weer bedekt onder een muts. Warme mutsen, modieuze mutsen, grappige mutsen en vanaf nu ook onder muzikale mutsen. Ja, echt waar, ze bestaan echt!

Wireless is al jaren de trend, dus waarom niet een wireless warm hoofd? Dat kan nu met Bluetooth Wear,
want hier vind je mooie, neutrale mutsen voor mannen en vrouwen in diverse kleuren, met of zonder 'oorflappen' en met of zonder stoer kabelpatroon.

Daarnaast verkoopt Bluetooth Wear ook een zwarte wireless hoofdband.

Met Bluetooth Wear kun je waar dan ook (lekker hard skiënd, fietsend, rennend of gewoon lekker relaxed zittend) handsfree bellen en/of genieten van jouw favoriete muziek. De verbinding is super, je bent perfect te verstaan, ook als het waait of je je in druk verkeer begeeft.

Je muts of hoofdband maakt contact met je iPod of telefoon en in no-time knalt je gesprekspartner of een fijne beat je hoofd in. Je warme hoofd in, laat dat duidelijk zijn!

En zo met Sinterklaas, Kerst en de wintersportvakanties in aantocht heb je met Bluetooth Wear het perfecte cadeau in handen. Als je het niet weet, zit je met dit idee vrijwel altijd helemaal goed!

Dus weg met de snoertjes van koptelefoons die blijven hangen in sjaals, jassen of verstrikt raken in je rits. Bestel voor € 39,95 op bluetoothwear.nl een wireless muts of hoofdband en steel deze winter de show met je cadeau!

Gerelateerde artikelen

Pak uit voor de feestdagen

Door:

Eigenlijk zit je cadeau technisch met een sjaal altijd goed. Er zijn maar weinig mensen die niet blij worden van een warme, mooie, feestelijke of chique sjaal.

Lees verder

FemNa40