‘Find the One’

Je zou denken dat het om een nieuwe liefde gaat, zijdelings klopt dat ook.

Maar surprise, surprise... het gaat hier om een bh. Ja... een bh.

 

Triumph heeft een voorgeschiedenis van 129 jaar in het ontwerpen van lingerie om vrouwen te helpen er beter uit te laten zien en zich ook op hun best te voelen. Dus toen zij ontdekten dat 76% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt, vonden zij dat het hun plicht was om daar verandering in te brengen.

'Stand up For Fit'

Ze zijn vorig jaar van start gegaan met de internationale campagne 'Stand up For Fit', die erop gericht was om vrouwen wereldwijd te informeren dat er wel degelijk comfortabele bh’s bestaan, dat hinderlijke bh-bandjes en ongemak niet de regel hoeven te zijn. Het boeken van een passessie met een ervaren professional in lingerie was de manier om die hele speciale, super comfortabele bh te vinden.

De overweldigende positieve reacties op de campagne, ondertussen zijn er al 380.000 vrouwen opgemeten, een cijfer dat de doelstelling van 100.000 oversteeg, heeft hun gedreven om nog hoger te grijpen. Tegen het einde van dit jaar zal Triumph een half miljoen vrouwen hebben geholpen in hun zoektocht naar de perfecte bh.

'Find the One' wordt ondersteund door zes invloedrijke internationale bloggers voor mode en levensstijl en ook door 44 dames uit verschillende delen van Europa. De actie huldigt dat waanzinnige gevoel dat wij ervaren als we de juiste bh vinden en wat nog belangrijker is het dragen.

Zij zullen meer dan hun best doen om iedereen te helpen om 'The One' voor hen te vinden. Het vinden van
'The One' betekent het einde van knellen en klachten, er is alleen nog maar gewichtloze ondersteuning, comfort en een prachtig gevormd silhouet. Wij weten dat, als vrouwen zich op goed en veilig voelen in hun lingerie, zij zelfvertrouwen uitstralen en er dus ook geweldig uitzien.

'Finding a good bra is like having a really good friend', aldus Cora Harington, draagster van deze geweldige bh. Ella Catliff Eszter Szijarto, hoofd van Brand Marketing bij Triumph, licht toe: 'Het is onze doelstelling dit gevoel aan zoveel mogelijk vrouwen te geven.

Wij vinden het bij Triumph belangrijk om vrouwen te helpen om zelfvertrouwen uit te stralen.
Met 'Find the One' hebben vrouwen de mogelijkheid om het geluk van een perfecte bh te ontdekken.
Wij hopen hen aan te moedigen om de tijd te nemen en plezier te hebben in de keuze van een bh die perfect bij hen past'.

De campagne 'Find the One' vertegenwoordigt de vreugde en het plezier bij de zoektocht naar de juiste bh en het wil vrouwen inspireren tot deelname in deze missie, zodat zij de voordelen van het vinden van 'The One' kunnen ervaren en delen om andere vrouwen te inspireren.

Al deze interessante content is terug te vinden in de hub 'Find the One' van Triumph, een nieuw online platform dat gewijd is aan het project. Het is een toegankelijke, informatieve en vrouwelijke omgeving waar men advies kan vinden, een passessie kan reserveren en de dichtstbijzijnde winkel voor de ideale bh kan terugvinden.

Wij… mazzelkonten van FemNa40.nl hebben dit afgelopen vrijdag in Nijmegen mogen meemaken. We werden opgehaald bij kantoor (de Halle Amsterdam) en gingen op pad met een grote bus met allemaal lekkers aan boord.

Daar aangekomen werden wij ontvangen met bubbels in de prachtige winkel van Triumph. Deze winkel had de uitsraling van pracht en praal. We werden echt ontzettend verwend. En dan even niet vergeten het heerlijke fingerfoot van TOP kok Casper.

De professionele verkoopsters vanuit het hele land gingen met ons aan de slag.  We werden allemaal opgemeten en kregen de mooiste setjes aangemeten. Het imago dat dit merk had, was 'oudbollig' maar niets is minder waar. De zachtste stofjes met of zonder kant. Echt een waar Walhalla.

Iedereen was best moe, het was toch einde van de week en dan even nog naar Nijmegen. We hadden geen idee wat we moesten verwachten maar geloof ons. We gingen allemaal met een big smile de bus weer in en iedereen was blij en verrast.

Waar ik persoonlijk heel blij van werd, is dat ik altijd beugels draag maar wilde die ijzeren niet meer. Zij hebben een siliconen ondersteuning met hetzelfde effect. TOPPER voor mij dus en dat raad ik zeker iedereen aan.

Gerelateerde artikelen

Accept, love and dress your body

Door:

Elke vrouw verdient een geweldige uitstraling en een perfecte look en gelukkig kan dat op elke leeftijd en in elke maat. Loslaten van modetrends en verwachtingen van anderen maakt dat jouw unieke persoonlijkheid.

Lees verder

FemNa40