Het is liefde wat de klok slaat

Swatch verbindt op Valentijnsdag geliefden over de hele wereld.

Cupido verricht wonderen met zijn pijl en boog!
De liefdeskoppels die hij heeft samengebracht, betuigen hun liefde over de hele wereld door slotjes aan bruggen en monumenten te hangen,
met gevaarlijke scheuren als resultaat.

Om deze mooie manier van liefdesbetuiging toch in stand te houden, heeft Swatch een draagbaar liefdesslot ontworpen.

 

Unlock my heart

Deze wordt gepresenteerd in een speciale verpakking en zorgt dat de liefde geen seconde overslaat.
Het donkerroze hartvormig slotje op de onschuldige witte wijzerplaat stuurt 24 uur per dag haar liefdesboodschap uit. De sleutel op de minutenwijzer is altijd in de buurt terwijl hij rondjes om het slotje draait, opgejaagd door de ongeduldige roze secondewijzer.

De zachte roze tint van de horlogeband en -kast geven het horloge een extra vrouwelijke touch. De op slotjes geïnspireerde print op de band en drie loopjes, zorgen voor een opvallend effect. Op de achterkant van de band geven de slotjes een liefdesverklaring in roze letters.

De echte romanticus zou denken dat dit horloge pas sluit bij een ware liefdeskus, maar de meer praktisch georiënteerden zullen blij zijn te horen dat een roze gesp dit overbodig maakt.

Speciale verpakking

Dat we de liefde het liefst willen beschermen achter slot en grendel, komt ook tot uitdrukking in de speciale verpakking van het horloge UNLOCK MY HEART. De tweedelige kubus in contrasterende tinten roze is uitgerust met een hartvormige sluiting, waardoor het lot van de liefde in de handen van de eigenaar ligt.

Waarom zou je een dure trip naar Parijs boeken om een extra slotje aan de Pont Des Arts te hangen of naar Rome vliegen om wat extra gewicht aan de Ponte Milvio te bevestigen als je met de UNLOCK MY HEART de romantische traditie voort kunt zetten waar je maar wilt. Hoewel, zo’n reisje klinkt erg verleidelijk… maar dan wel met de UNLOCK MY HEART om de pols!

  • Model: Gent.
  • Wijzerplaat: Witte wijzerplaat met donkerroze print van een hartjesslot.
  • Horlogekast: Lichtroze mat kunststof.
  • Band: Lichtroze silicone met een donkerroze print, drie donkerroze loopjes met lichtroze print.
    Donkerroze gesp.

 

De speciale donkerroze kartonnen verpakking onthult een tweedelig kunststof horlogedoosje. Een donkerroze onderkant en een lichtroze deksel met een ‘duw en draai’ hartvormige sluiting.

Verkoopinformatie te vinden op deze link

 

Foto voorpagina

Gerelateerde artikelen

Dames onder elkaar

Door:

Hoewel ik mijn tijd heel graag doorbreng in een gezelschap waar ook mannen bij zijn, dit geeft toch ook altijd weer andere gespreksonderwerpen, is het ook heerlijk om met alleen zussen of vriendinnen op stap te gaan.

Lees verder

FemNa40