MAC’s najaarscollectie

Dit najaar start de MAC collectie met prachtige poederachtige tinten, om daarna met het afnemen van de zonuren een meer grafisch en sportief-chic winterbeeld te presenteren.

Rijk in kwaliteit en detail en vol verleidingen.

 

De collectie broeken zijn geschikt voor iedere vrouw, van skinny tot baggy van het rechte model tot chic-classy broekjes. In maten variërend van 34/36 tot maat 46 met verschillende lengtematen. 

Maar dames, de rok is helemaal terug dit najaar, een knielange 'big skirt' in een grafisch jackard met glittertje; of een vilten A-lijn rok met bijpassende poncho; een licht zwierige klokrok maar ook 60's-kokerrokken,
in mooie Punto Milano.

Maar de rok gaat niet zonder de perfecte match, items zoals mooie blouses, fancy sweaters en bijpassende blazers, zijn de kers op de taart voor de uitgesproken en de moderne styling.

Luxe blazers met bijpassende rokken en broeken in classic zwart en zacht snow white zijn de echte klassiekers. Perfect voor de 'boardroom' maar net zo effectief in een meer casual combinatie.

Dit is ook het 2e seizoen dat de collectie gesterkt is door het prachtige jassenmerk Beaumont. Super jassen van stoer tot chic, van zakelijk tot classy-sportief. Rijk in stoffen en super comfortabel.

Batwoman Fashion, voor de vrouw met een sterke eigen mening en een even sterk gevoel voor Style.
De wereldse vrouw die haar eigen keuzes durft te maken. En ik help je graag met het maken van je keuze.

Laura Cousin

Gerelateerde artikelen

FemNa40