Vind JOUW perfecte winterjas!

De echte die-hard shopper heeft er vast al één gescoord... een winterjas!

Maar de meeste dames wachten tot de temperaturen dalen we ’s morgens bibberend op de fiets stappen.

Welke jas is nu perfect voor jou? Wat zijn de trends van nu en zien we dus volop in de winkels.

 

Oversized

Dė trend van dit moment, fashionistas zijn er dol op, overgebleven uit de ‘borrowed from a boy’ trend:
de oversized jas, al dan niet met 2 rijen knopen, recht of het zogenaamde tulp-model. Combineer hem helemaal leuk met een jurk of rokje, dikke panty, sneakers of stoer laarsje.

Pastels

Wil je juist wat kleur, maar niet té fel? Je ziet mooie pastel tinten volop, ga je voor bleekroze of gedempt lichtblauw? Het geeft je een chique look en matcht mooi met donkere basis kleuren zoals donkerblauw,
zwart en antraciet.

Furry

Slanker zul je er niet in lijken, maar who cares? In deze zacht & aaibare jas steel je toch wel de show!
Deze feelgood jas zie je ook in donkere tinten, maar juist  de off-white kleur maakt hem bijzonder en past weer net zo goed bij de donkere tinten van de winter.

Les petites

Wanneer je lang bent, zijn korte jacks of jasjes vaak lastig, zeker wanneer je een langer vest wilt dragen wat er dan weer onderuit komt. Ben je juist wat kleiner is dit de perfecte jas voor jou, waar je in een lange jas een beetje verdwijnt, komt jouw figuur juist hierin goed tot zijn recht, en een print of ruit geeft je wat extra pit!

  

Brede heupen

Heb je brede heupen maar wel een slanke taille? Kies dan voor een A-lijn, die als een driehoek naar beneden valt of voor een getailleerde jas. Zo geef jij je taille alle aandacht en spant hij niet op de heupen.

Gerelateerde artikelen

FemNa40