Personal shopping is er voor iedereen

De nieuwe najaarscollecties beginnen weer binnen te komen.

Hoe trendy en uitdagend ook, uit ervaring weet ik dat bij sommige dames de twijfel weer toeslaat: 'Waar moet ik beginnen of past dit wel bij mij qua kleur of stijl'?

Aan mij de taak om mijn cliënten zich happy te laten voelen bij wat zij of hij draagt.

 

Personal shopper zijn, is meer dan winkelen alleen. Eigenlijk ben ik ook voor een groot deel coach. Ik houd rekening met de levensstijl van mijn cliënten en met wat ze willen uitstralen. Daarom neem ik ook altijd haar & make-up mee want dat speelt ook een rol bij wat men wil uitstralen!

Want stijl heeft niets te maken met maat of gewicht. Het gaat erom dat men de juiste keuzes maakt.
Mensen moeten zich letterlijk goed voelen in de kleding die ze dragen. Het is echter niet zo dat ik bepaal wat iemands stijl is. We gaan samen kijken wat jouw persoonlijke stijl is en wat je wensen daarin zijn.

Ik wil graag voor iedereen een personal shopper zijn: of je nu gewoon een nieuwe outfit wilt,
een sollicitatiegesprek hebt, een mooie galajurk zoekt of na ziekte of zwangerschap weer aan het werk gaat. Een goede outfit zorgt voor een mooie uitstraling en zelfvertrouwen!

Daarom is 'Look good, feel better' niet zomaar een uitspraak. Het is iets wat steeds meer mensen ervaren. Aandacht besteden aan je uiterlijk maakt dat jij je ook innerlijk beter voelt.

De voordelen van een personal shopper

  • We ruimen samen je kledingkast op.
  • 100% aandacht.
  • Persoonlijke modetips en stijladvies.
  • Verrassende combinaties met kleding en kleuren die bij jou passen.
  • Ontspannen.


Het eindresultaat is dat duidelijk wordt wat bij iemand past zodat hij of zij duurzaam, authentiek en geïnspireerd kan zijn. Met de 'look good, feel better' adviezen zijn innerlijk en uiterlijk weer in balans.

Look good... feel better!

Stijlvolle groet,
Patrice Hartman

Gerelateerde artikelen

Accept, love and dress your body

Door:

Elke vrouw verdient een geweldige uitstraling en een perfecte look en gelukkig kan dat op elke leeftijd en in elke maat. Loslaten van modetrends en verwachtingen van anderen maakt dat jouw unieke persoonlijkheid.

Lees verder

FemNa40