Fashion flags for walk in Maastricht!

Week in, week uit! Maastricht wil zich als modestad in de regio neerzetten.

Ze lanceren een catwalk en de veelzijdige modekwartieren zetten daarmee hun beste beentje voor.

De catwalk is te zien bij de Entre Deux en
Mosa Forum.

 

Tijdens de opening van ‘Decor de la Mode’ is er een fashion optocht onder muzikale begeleiding, die de beide modekwartieren met elkaar verbindt. De modellen zullen in de optocht lopen met de kleding van de gevestigde merken.

Wat een initiatief!

Daar wil ik natuurlijk als fashion blogger (miriamxh) zijn. Bij de officiële opening op  zaterdag 18 april jl. kon ik niet. Maar op zondag 19 april kon ik er zijn. Snel zoeken waar de optocht en/of runways zjn.

Even paniek, maar toen mijn man en ik richting Maas liepen, hoorden we het gerommel van de fanfare. Ja hoor, mijn man is erbij. Wie moet er anders een foto van mij maken als ik op missie ben. Dat moet natuurlijk ook worden vastgelegd, hi hi hi!

Wat een parade! Ik zie fashion, mode, modellen, vlaggen, muzikanten, kinderen, ballonnen en doeken. Alles in teken van de mode. Iedereen is happy en lacht naar elkaar. Ik krijg zo’n geluksgevoel, dit moet je meemaken.

De parade loopt door tot aan de markt,  waar weer een modeshow zal plaatsvinden. Die arme modellen moeten met hun high heels over die kinderkopjes lopen.

Mooi niet, ik heb mijn platte Ash schoenen aangetrokken en kan als het moet, rennen over de kinderkopjes.
Ik zit natuurlijk helemaal in mijn rol, om de juiste foto’s te schieten voor femNa40.

Vanaf 18 april jl. zullen nu de fashionstores 52 zaterdagen, 150 runways, 4.500 met mode gevulde minuten, 6.000 dress-ups en 300.000 stappen voor de mode organiseren: dat is de catwalk van Maastricht.

Niet alleen de kinderkopjes, maar Maastricht wordt het toneel van de mode!

Elke zaterdag gaan we gratis genieten van de fashion runways, om 14.30 uur bij de Entre Deux en om 16.00 uur bij Mosae Forum. Dit zal een inspiratiebron zijn voor ons allen.

Ik heb er zin in. Ik houd van Maastricht, alleen nu nog veel meer. I love Fashion, I love Maastricht!
 

Gerelateerde artikelen

FemNa40