WINACTIE: Met Disfruta in de Ibiza sfeer!

Met deze coole, trendy armbanden kom je helemaal in de Ibiza sfeer!

Zie je jezelf al zitten … met een cocktail op een terras in een hippe outfit?

Zon, zee, strand en dan helemaal hot en trendy zijn met deze opvallende armbanden aan je pols?

 

De fun begint al als je online gezellig op de site van ‘Disfruta’ één of meerder armbanden uitzoekt waarmee je jouw  zomerse look helemaal af kunt maken. Hoe leuk is dat!

De armbanden zijn handgemaakt en springen eruit qua kleur en stijl... een tikje Bohemien en veel Ibiza!
De warme, trendy kleuren maken je blij en laten je weer wegdromen naar mooie reizen vol avontuur. 

De turquoise zee, paarse bougainville en uitbundig genieten. De intense kleuren van kruiden op een markt op Bali, bont gekleurde poncho’s in Mexico en de schitterende pastelkleuren van de papegaaivissen bij Bonaire.

Op het strand, lekker in de zon met de weerspiegeling in de zee, dat is de uitleg van het logo. Dat is precies wat Disfruta La Vida betekent... ‘Geniet van het leven’! Leef met passie, haal vreugde uit de mooie en kleine dingen van het leven.

Disfruta  is hét sieradenmerk voor de moderne, stijlvolle levensgenieters. Je kunt met een armband jouw outfit net even dat tikje extra geven. Een sieraad zegt ook iets over wie je bent.

In de korte tijd dat het label op de markt is, is Disfruta trots dat inmiddels bekend Nederland al gespot is met hun sieraden. Disfruta is 'hip en happening'.

De actie

FemNa40 mag een armband of een combinatie van kleinere armbanden weggeven ter waarde van ca. € 49,95. Dit kan dus een leren armband zijn of wie weet vind jij een combinatie van de kleinere armbanden leuker.
Alles is mogelijk!

Het enige wat je hoeft te doen


Grijp je kans en maak een keuze! De actie is verlengd naar 5 juni!

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40