Hoe draag je witte sneakers?

Opeens waren ze er afgelopen zomer... op de catwalks van alle grote fashionshows, geen high heels maar minimalistische sneakers.

In modeland werden ze ook direkt opgepikt, iedereen droeg ze (nou… niet iedereen.
Anna Wintour zal haar beroemde muiltjes niet snel inruilen voor een paar tennis-sneakers).

 

Je zult misschien denken: Pff bestaat er iets saaiers om over te vertellen? Maar ze geven toch net dat beetje extra aan je outfit. En hey... afwisselen met een hakje is natuurlijk altijd fijn!

Stan Smith sneakers van Adidas

Phoebe Philo, de ontwerpster van modehuis Celine, die zelfs een hele saaie blauwe sweater er leuk kan laten uitzien of het de mooiste sweater op aarde is, is voor deze trend verantwoordelijk. Zij draagt namelijk al jaren de Stan Smith sneakers van Adidas. Vernoemd naar de tennislegende zorgde deze tennisschoen voor een ware hype.

Leuk? Jazeker…
Niet te jong? Welnee! 40 is het nieuwe 30 moet je denken en alles draait om de juiste combinaties!

  • Superleuk onder een pak, bijvoorbeeld een pak in 1 kleur, de witte sneakers geven deze klassieker een tikkie eigenwijze look.
  • Rokje; of het nu een kokerrok of een flirty losser rokje is, draag hem dit najaar met een dikke panty, een lang vest erop en met de sneakers smart/casual.
  • Casual, bij een skinny. Je kunt het natuurlijk combineren met een comfy sweater, maar heel spannend word je outfit niet... Wat pittiger is met een giletje of sterk getailleerd blazertje.

Zoals het met elke trend is, het moet bij je persoonlijkheid & uiterlijk passen! Maar hou je ervan om ook eens te combineren met sneakers, zul je merken dat je witte sneakers echt wat toevoegen aan je outfit!

Gerelateerde artikelen

FemNa40