De zomerpanty: feit of fabel?

De zomerpanty, een uitvinding of een overbodig product?

Zodra het lekker weer wordt en de zon een beetje schijnt, lopen we het liefst met blote benen onder een jurk of rok.

Dat is de enige manier om je benen weer een kleurtje te laten krijgen.
 

Maar is dat altijd een goed idee? Maar weinig vrouwen vinden hun eigen benen mooi genoeg om zomaar te laten zien, zeker in het begin van het blote benen seizoen, ook wel bekend geworden als 'rokjesdag'.

Hebben jouw benen voor je gevoel al de juiste teint? Heb je mooie benen of helaas ontsierende aders of blauwe plekken op je benen? Of vind je dat je benen sowieso niet mooi egaal zijn?

Wat nu te doen om toch mooi voor de dag te komen op een zomers feest?

Zomerse oplossingen

Gelukkig hoef jij je er niet zomaar bij neer te leggen dat er niets anders op zit en andere vrouwen ook met dit probleem rondlopen, waardoor het vast niet zo erg is dat jij dat ook hebt. Er zijn immers een aantal oplossingen.

Een simpele oplossing is een dunne panty dragen. Een dunne panty geeft je benen niet alleen een mooie teint, maar ook een egale aanblik van je benen. Je kunt hiervoor prima de panty's met een dikte van maximaal 15 denier gebruiken.

Daarnaast kun je ook een speciale zomerpanty kopen. De zomerpanty's hebben nog diverse extra's die toch net dat beetje meer comfort of uitstraling geven dan de gewone, dunnere panty.

Voordelen zomerpanty

Er zijn zomerpanty's die haast onzichtbaar zijn. De onzichtbare panty: Alleen heel dichtbij is te zien dat je waarschijnlijk een panty aan hebt, maar op normale afstand zal iedereen zich verbazen over je mooie, egale en getinte benen.

Daarnaast zijn er ook panty's met temperatuur-regulerende kenmerken. Ze zorgen voor een verkoelend effect rond je benen als je loopt. Deze verkoelende panty's zijn bij uitstek geschikt voor de warmere zomerdagen.

De teenloze zomerpanty

Beide type zomerpanty's zijn zowel met als zonder teen, zgn. teenloze panty, verkrijgbaar. De panty's met een teenstuk erin zijn zo gemaakt dat het teengedeelte niet zichtbaar is. Het naadje aan de voorkant is plat met als voordeel dat je hem niet voelt als je hem onder je tenen draagt in een open schoen.

De teenloze panty is er ook weer in 2 verschillende uitvoeringen, te weten met en zonder tussenstuk bij de teen. De panty zonder tussenstuk kent een siliconenband waardoor de panty niet omhoog kruipt.

Deze teenloze panty's zijn ideaal om te dragen in een open schoen, een peeptoe.

De zomerpanty kent dus toch wel een aantal voordelen boven een gewone, dunnere panty. Probeer het eens uit en beslis dan zelf. Is de zomerpanty een aanrader of volstaat een gewone, dunne panty ook.

Is de zomerpanty in jouw ogen een feit of een fabel?

Gerelateerde artikelen

Comfortabele luxe

Door:

Seizoenen vervagen of beter gezegd; pakken lang niet meer zo uit zoals van ze verwacht wordt. Zeker de laatste jaren niet! Winters komen laat op gang.

Lees verder

FemNa40