De dag na moederdag

Volgens de berichten hebben de winkeliers weer goede zaken gedaan en dat is natuurlijk goed voor de economie.

Sommigen vinden het te commercieel worden, dat is misshien ook wel zo maar je blijft toch even stilstaan bij elkaar en degenen die niet meer onder ons zijn.

 

Mijn moeder is er niet meer, maar denk toch extra aan haar en wat wij ook alweer deden met moederdag.
Even op een andere manier… ze is namelijk geen moment weg uit mijn hoofd.

Lekker ontbijtje

Wat was het weer een feest… en wat ben ik verwend. Eerst kreeg ik een heerlijk ontbijtje van mijn zoon en man. Daarna hebben wij ons totaal nat laten regenen, omdat onze wandeling gewoon door moest gaan. Het kwam met bakken de lucht uit, heerlijk was dat, alsof alles van je afspoelde.

's Middags kwamen onze dochter en schoonzoon met heerlijke zelfgemaakte cupcakes. Zag er prachtig uit en smaakte naar meer.

Totale verrassing

En als klap op de vuurpijl kreeg ik mijn zo gewilde Nike gympen met hak. Totaal niet verwacht. Deze wilde ik heel graag hebben, omdat ze vrouwelijk zijn en ik lijk weer iets groter. Mijn man is 1.94 en ik ben 1.64.
Door makkelijke gympen iets langer worden, is heel prettig. Kijken mijn zoon en man iets minder over mij heen.

Uit eten

's Middags gingen we naar mijn schoonmoeder en zijn met de hele familie uit eten gegaan wat wederom beregezellig was. Dat is altijd een feestje, we misten wel een paar kinderen dit keer, die allemaal hard moesten leren voor de tentames. Volgende feestje: vaderdag op zondag 15 juni! 

FemNa40