Een ultiem geluksmoment van je kind

Dat was de app die we kregen met deze prachtige foto’s van m'n dochter. Toen ik de foto’s binnenkreeg dacht ik echt 'WAUW' wat is het toch mooi als iemand zo van een moment kan genieten.

Dat je gewoon de rest om je heen even kunt vergeten en dat jij er alleen maar bent op dat moment, jij met een dolfijn…

 

Tot diep in mijn lijf voelde ik haar geluk… tranen biggelde over mijn wangen toen ik de foto’s zag met haar grote verliefde smile op haar gezicht toen ze de dolfijn kuste en omhelsde.

Ze had dit jaar al dolfijnen in het wild mogen zien en dat is eigenlijk het mooist (zijn haar woorden), maar haar wens was ook om deze prachtige lieve dieren aan te raken.

Werktrip

Ze was voor haar werk in Dubai, vloog business klas en sliep in één van de mooiste hotels… een waar sprookje en dat voor een paar dagen. Qua tijd was alles behoorlijk volgepland maar ze wist dat 10 minuten bij haar hotel vandaan haar wens kon uitkomen.

Mijn dochter kennende stapt ze niet eerder het vliegtuig in voordat ze dat geregeld heeft en ja hoor... de foto’s stroomden binnen en dat heeft ze allemaal zelf gecreeërd. Wat er door mij/ons heen ging was trots en bewondering… ze flikt het toch maar weer.

Een reis om nooit te vergeten!

Gerelateerde artikelen

FemNa40