Originele kraamkado’s

Ga jij ook altijd zo graag op zoek naar leuke geboortekadootjes? Een geboorte is een ontzettende mooie en feestelijke gebeurtenis, waarbij je de kersverse ouders graag een leuke kadootje geeft.

Maar toch is het zoeken naar een leuk geboortekado een tijdrovende bezigheid. Ondanks dat je de ouders van de pasgeborene en het kindje wilt verassen met een leuk kadootje, kan het nooit kwaad om te vragen of ze nog speciale wensen hebben.

 

Vaak hebben de ouders zelf al veel spulletjes gekocht en hebben ze kleertjes in een bepaalde maat al in overvloed. Misschien geven ze aan dat ze geen rompertjes meer nodig hebben en ook geen kleertjes in kleine babymaatjes, maar liever kleertjes hebben die ze hun kindje over een half jaar aan kunnen doen. Op deze manier kun je inspelen op de wensen van de ouders en kun je tevens iets kopen wat jij leuk vindt.

Zoeken op internet

Wanneer je het internet afstruint, kom je ontzettend veel mogelijkheden tegen, van ecologische babykleertjes tot complete babyhangmatten en van bedrukte rompertjes tot complete babypakketten. Hieronder willen we je enkele tips geven als je op zoek bent naar een origineel kraamkado:

1 Ecologische, biologische en fair trade geboortekado's

Vele jonge ouders zijn bezig met de gezondheid van hun kind, waarbij zij ook veel nadenken aan de samenleving waarin hun kinderen zullen opgroeien. Steeds meer jonge ouders zijn geneigd om ecologisch verantwoorde producten te gebruiken. Wanneer je op kraamvisite gaat bij ouders die zich hier veel mee bezighouden, zullen zij een ecologisch verantwoord geboortekado enorm waarderen. Je kunt hierbij denken aan babykleertjes gemaakt van biologisch katoen, houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s of mooi vervaardigde speenkoorden gemaakt van duurzaam hout en biologisch katoen.

2 Bedrukte babykleding

Tegenwoordig heeft men de mogelijkheid om allerlei soorten babykleertjes te laten bedrukken. Jonge ouders stellen een bedrukt kledingstuk met de naam van hun kindje vaak heel erg op prijs. Het is een echt persoonlijk geboortekado, waarbij je wat extra aandacht hebt besteedt aan de pasgeborene. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals een badcape, een badjasje, een mutsje, rompertje, truitje of slabbetje welke je met de naam van het pasgeboren kindje kunt laten bedrukken.

3 Speelgoed

Er zijn enorm veel speeltjes die leuk zijn voor baby’s. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een leuk en leerzaam speelkleed, een muziekdoosje, knuffels of een leuke schommel die in de kamer kan worden opgehangen. In dit artikel willen we puur en alleen wat leuke voorbeelden geven. De mogelijkheden voor kraamkado's zijn oneindig!

FemNa40