Vaderdagkado

Vaderdag, een heel speciale dag. Een dag waarop papa alles mag. Bijzonder en leuk voor zowel moeders als kinderen.

Want hoe verwen je papa het meest? In dit bijzondere Milaboekje kunnen we jullie alvast wat tips geven. En natuurlijk is het boekje zelf ook al een origineel en leuk kadootje!

 

Hoe is het gekomen

Misschien wel goed om wat van de voorgeschiedenis uit te leggen. Muck en ik zijn vriendinnen sinds de kleuterschool. We zijn altijd al creatief bezig geweest. Verhalen verzinnen, tekeningen maken, kleuren. Al best een tijd waren we aan het nadenken over ons idee om leuke, lieve kinderboekjes te maken. Zelf geschreven en getekend.

Inmiddels hebben we het punt bereikt dat we niet meer te lang wilden nadenken, bijschaven en uitproberen. Sinds 18 mei staat de site van Milaboekjes dan ook online!

Vaderdag, een feestje!

Maar we hebben het over Vaderdag. En over een kadootje wat we jullie graag willen geven. Ik doel op ons speciale Vaderdagboekje! Als je een mail stuurt aan rory@milaboekjes.nl dan sturen we je het boekje zo spoedig mogelijk per mail (als epub-bestand) toe! Voel je vrij om het te delen binnen je familie, kennissenkring of in je omgeving.
Dat vinden wij alleen maar leuk.

Wat wel altijd welkom is, is feedback. Wat vind je van het boekje? De schrijfstijl, de tekeningen. En nog belangrijker, wat vinden jullie kinderen, neefjes en nichtjes of buurjongetjes en buurmeisjes ervan? Laat het ons weten!

What to do?

Even een tipje van de sluier oplichten? Of het nu om de vader van je kind(eren) gaat, om je eigen vader of om opa. Verwennen is het sleutelwoord. Altijd fijn is een ontbijtje op bed. Wat dacht je van een fijne boswandeling. Een goed gesprek. Een drankje in het café. Uit eten gaan. Een mooi boek. Samen naar het strand gaan. Met zijn allen pannenkoeken eten. Een fotoboekje in elkaar flansen. Een collage maken.

Het hoeft helemaal niet duur, groot of veel werk te zijn. Waar het om gaat... is gezelligheid. Oprechte en pure aandacht voor papa, vader of opa.

Heel veel plezier op Vaderdag! Tot de volgende keer!

Rory Blokzijl milaboekjes.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40