Barcelona here we come! (2)

Voorbereidingen treffen, dat is waar we op het moment mee bezig zijn.

Als ik eerlijk ben (en dat ben ik!), ben ik al zo’n 6 weken bezig met aftellen tot de datum van vertrek.

Het is net als met mijn verjaardag. Werkelijk.

 

Ieder jaar weer ben ik een kleine 2 maanden van tevoren al aan het dagdromen over de dag waarop ik jarig ben. Ook al ben ik de 40 al gepasseerd, dit is iets wat ik niet wil afleren, want van dat ‘kinderachtige’ aftellen wordt het kind in mij heel blij!

Voorpret

Maar goed, we gaan de daad bij het woord voegen deze dagen. Nog net geen aftelkalender gemaakt (ook niet voor mijn zoon van bijna 13), ben ik wel hier en daar wat voorbereidingen voor ons saampjes aan het treffen.

Mini verpakkingen verzorgingsproducten liggen klaar, verzekeringspapieren en reisdocumenten zijn gecheckt, koffer is geleend van een goede vriendin, kleding die we echt mee willen nemen is al klaar gelegd en voor de zoveelste keer hebben we op internet nog even gecheckt waar we de voetbalkaartjes kunnen afhalen. Het is leuk, het is echte voorpret. Ik ga echt met mijn zoon naar Barcelona!

Positief denken

Het lezen van recensies op internet over het hotel dat wij geboekt hebben, heeft bij mij toch wel enige zorg gebaard. In de zin van zorg qua veiligheid ’s nachts op straat, in het buurtje waar het hotel gevestigd is.
Dat neemt niet weg dat ik nu al weet dat wij niet ’s nachts over straat zullen gaan, maar dan lekker liggen te tukken!

Door positief te denken en mij te realiseren dat er in iedere stad wel wat is (ben zelf een ‘stadse’), kan ik dit gelukkig ook wel weer snel naast mij neerleggen. Komt goed!

Shoppen

De boekjes met highlights zijn bekeken en gaan mee in de tas om heerlijk bij het ontbijt te kunnen bepalen hoe we de dag gaan invullen. We komen vroeg in de ochtend al in Barcelona aan, gaan dan door naar het hotel om onze spullen te droppen en volgens mijn zoon... gaan we dan shoppen! Wat lief dat hij in zijn verdiende weekend Barcelona ook nog aan zijn moedertje denkt. De schat!

Gerelateerde artikelen

FemNa40