Ongemakkelijke sekssituaties

We vroegen een aantal vrouwen naar ongemakkelijke situaties voor, tijdens of na de seks.

Nou, die zijn er genoeg, zo blijkt. Soms om te janken maar gelukkig meestal om samen vreselijk om te lachen.

Want dat moet kunnen toch?

 

Samen lachen om de seks blunders. Dat wordt wel makkelijker naarmate je elkaar beter kent, want tijdens de eerste keer geluiden produceren die niet zo heel charmant zijn, doet je vooral lachen als een boer met kiespijn.

Zo vertelt Esther ons dat ze tijdens een eerste keer last kreeg van 'vaginale winden waar geen eind aankwam'. 'Jeetje zegt ze, het was afschuwelijk! Ik heb daar normaal eigenlijk nooit last van maar deze man trok op een bepaalde manier mijn billen open in een bepaald standje waardoor er enorme scheppen lucht naar binnen kwamen.

Helaas… die moesten er ook weer uit. Ik schaamde me enorm. Ik was op slag niet meer geïnteresseerd in hem. Was geïrriteerd en gaf hem de schuld. De lol was eraf, dat was duidelijk. Pure schaamte'.

Annemiek raadt ons allemaal aan het strand te vermijden tijdens de seks. Ze was op vakantie met een vriendin, ze ontmoette een man in een bar en van het één kwam het ander.

'Het lijkt zo romantisch, zegt ze. Dat was het op het moment zelf ook wel. Midden in de nacht met een min of meer onbekende man hele stevige seks hebben onder de sterrenhemel. Klinkt goed toch? Totdat ik de volgende ochtend wakker werd, in mijn eigen appartement overigens.

Ik ging plassen en gilde het bijna uit. Brand! Die ochtend haalde ik niet alleen verse broodjes bij het supermarktje maar ook een pot vaseline die ik nog een dag of drie nodig heb gehad. Het zand was daar gekropen waar het gaan kan'.

Trudy vertelt over het gedoe met standjes waar zijn teen uiteindelijk in jouw neus beland. Vreselijk zulke mannen die denken dat ze in een wip 30 standjes moeten uitvoeren.

Karin werd door haar schoonouders betrapt op de trap met haar man. 'Ik voorover op de trap leunend en hij achter me. Toen ik omhoog keek zag ik daar zijn ouders totaal in shock staan. Heel ongemakkelijk'!

Elsa kon niet zoenen met haar nieuwe lover omdat hij linksom en zij rechtsom ging. Essentieel voor een goede start van een relatie is toch wel dat hij kan zoenen hoor! Het is nooit helemaal goed gekomen.

Op z’n hondjes en je haar in je gezicht voelen kriebelen. Vervolgens je haar even naar achter zwiepen en hem een kopstoot verkopen. Ook leuk.

Je kinderen die je ineens aanstaren.

Kortom… verhalen genoeg. Doe ons een plezier en stuur ze in! Anoniem mag uiteraard. We zullen ze verzamelen en plaatsen.

Foto

Gerelateerde artikelen

FemNa40