Ik boekte een gigolo…

Echt waar, ik had ook nooit verwacht dat ik dit ooit zou doen.

Maar goed, ik ben sinds een tijdje weer single en kon de verleiding gewoon niet weerstaan.

Kon ik ook eens kijken hoe dat allemaal werkt!

 


Gevonden!

Ik kan zeggen dat High Class Gigolo bureau The Men’s Company mij heel goed geholpen heeft en ik blij was met hun service. Mijn oog viel tijdens het mailcontact op een profiel van Anthony op hun website en ik moet zeggen dat ik het ook gelijk bij die keuze hield.

Hij was sexy, maar geen mooi-boy, geen broekie, maar gewoon een leuke man om te zien. Iets in zijn profiel maakte me nieuwsgierig. Ik weet eigenlijk niet eens precies wat maar ik heb daarna de rest van de mannen niet meer bekeken.

Ik weet wat ik wil en dat was bij dezen gevonden.

Zenuwen

Ik was eigenlijk de hele week bezig met andere dingen, had het ontzettend druk gehad en zelfs op zaterdagavond was ik nog niet zenuwachtig. Dat was wel raar. Ik ging iets doen wat ik nog niet eerder gedaan had en ik voelde me vrij kalm.

Eigenlijk wel lekker een keer niet zo veel zenuwen. Tot die zondagmorgen. Ik was ontzettend vroeg wakker.
Ik zou er normaal ruim twee uur later uitgaan maar ik kon niet meer slapen. Ik besefte ineens heel goed dat ik over een paar uur een gigolo zou ontmoeten!

Ik besloot uit bed te gaan en mij eerst eens tegoed te doen aan een paar koppen koffie om wakker te worden. Eigenlijk wilde ik goed ontbijten maar door alle zenuwen had ik niet echt heel veel trek. Ik besloot het bij een banaan te houden en kreeg die maar met moeite weg.

Ik keek op de klok... pffff nog een paar uur te gaan!

Cadeautje

Ik ben die ochtend een beetje met van alles bezig geweest om maar vooral niet stil te hoeven zitten. Zat een beetje te spelen op Twitter en andere social media en raakte snel geïrriteerd over van alles en nog wat. Eenmaal ’s middags binnen in het hotel was ik een beetje verward doordat ik in gedachten mijn pumps liep te vervloeken en rondkeek of ik Anthony ergens zag.

Doordat ik verschillende foto's had gezien, wist ik niet precies of ik hem zou herkennen, daarnaast wist hij niet wie ik was. Het was me nog niet eens opgevallen dat hij met zijn rug naar de balie zat en mij dus had zien aankomen.

Oh, geweldig! Mijn bambi move zal wel opgevallen zijn dus! Ik begroette Anthony en na drie zoenen drukte hij me een pakje in mijn handen. 'Oh god cadeautjes! Doen ze dat ook?!' Ik was een beetje verbaasd maar vond het super lief!

Ik kreeg een doos chocolade. Nu ben ik wel eens een beetje tactloos en zeg ik wel eens wat ik denk, dus ik bedankte hem voor het cadeautje en zei er ook meteen achteraan dat ik zelf vrijwel nooit chocolade eet,
maar dat ik het wel heel lief vond.

Anthony was verbaasd en ik dacht gelijk ongeveer drie minpunten te hebben gescoord, maar hij vond het wel tof dat ik eerlijk was.

Overschakelen svp

We begonnen eigenlijk vrij snel heel ontspannen te kletsen en ik voelde me echt rustig worden. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik mezelf er even op betrapte dat ik hem zat te bekijken toen hij aan het praten was.

Ik bekeek zijn vriendelijke ogen, ze glinsterden. Volgde zijn kaaklijn en bedacht me dat ik het stoppelbaardje wel sexy vond staan. Ik probeerde in de tussentijd ook zijn woorden op te vangen en volgens mij lukte dat aardig.

Hij deed dit werk omdat hij het heel fijn vind om een vrouw in het zonnetje te zetten. Ik had gevraagd of het wel eens voorgekomen was dat hij iemand echt niet zag zitten. Anthony moest lachen en vertelde dat hij het nog nooit had meegemaakt.

Uhm ik moet eerlijk bekennen dat ik het antwoord niet helemaal meekreeg omdat ik zijn lippen zat te volgen. Daarbij probeerde ik om mijn wijn in mijn eigen mond te gieten i.p.v. ernaast. Ik was ontspannen en was nieuwsgierig naar hem, maar vond het praten ook wel fijn.

En eigenlijk wist ik niet zo goed hoe ik het beste kon schakelen van drankje in de hotelbar, naar hop hop ik wil naar die kamer (over tact gesproken...).

Mmm zoenen...

We kletsten nog even en toen kwam ik erachter dat er al bijna een uur voorbij was. Oeps!  Ik had maar twee uur met hem! Ik moest ook wel erg nodig naar het toilet na al het water wat ik die dag al op had dus besloot hem gelijk te vragen naar de kamer te gaan.

Anthony was op de kamer even bezig met de temperatuur te regelen toen ik snel het toilet in dook. Voor ik dat deed, zoende ik hem even en kwam tot de conclusie dat mijn eerdere gedachte goed was geweest. Hij kon lekker zoenen.

Toen ik de badkamer uitkwam had ik mijn legging al uit. Ik was toch wel van plan die uit te doen en na die zoen vond ik spontaan dat daar wel een beetje meer vaart achter kon. Anthony vroeg me of ik het nog steeds koud had en ik trok mijn jurkje uit met de woorden dat hij dat snel genoeg kon zien of ik het koud had.

Anthony vond dat wel een leuke actie geloof ik en we zoenden weer even. Mmm, i like that... zoenende mannen... heerlijk! Nu vind ik douchen ook altijd lekker en daarbij kon ik hem dan gelijk in volle glorie bewonderen (ja, ja tactiek dames!) dus doken we de douche in.

Hij stelde heel lief de temperatuur in en liet mij eronder staan. Hij stond voor me en ik moest me languit strekken om mijn armen om zijn nek te houden toen we begonnen te zoenen. Ik voelde hoe hij zijn vingers in me liet glijden en ik deed mijn best om niet gelijk te kreunen.

De warme waterstralen over mijn rug, een mooie lange man voor me en zijn vingers in me. Ik kon hier wel aan wennen. We draaiden de kraan uit en al zoenend liepen we naar het bed, nat en al. Normaal krijg ik kou,
maar Anthony hield me goed warm met zijn armen om mij heen en daarna met zijn lippen op mijn lijf.

Hij gaf kracht, was doelbewust en gebruikte zijn mond op een manier waar nog wel aardig wat mannen wat van kunnen leren (sorry guys!). Ik moest er even aan denken of alle gigolo's nou echt goed waren in bed of dat ik het gewoon trof.

Ik begon langzaam te kronkelen en voelde dat hij me steviger vastpakte. Dat vond ik echt wel heel lekker en ik kon mijn hoogtepunt dan ook niet langer inhouden.

Duracel

We gingen nog wat over en weer tussen zoenen en likken. Ik genoot ervan, echt waar. Maar ik wilde dat hij me nam. Ik voelde mijn lichaam pijlsnel reageren op zijn tong en kon mijn kreun inhouden, kwam iets omhoog en zei dat ik wilde dat hij me neukte.

Ik kwam uiteindelijk op mijn rug te liggen met een been over zijn arm, ik keek naar zijn armen en zijn spieren en vertelde hem dat ik dat echt sexy vond om te zien. Ik ging nog even op mijn knieën en daarna ging Anthony onder mij liggen om mij weer te kunnen verwennen met zijn mond en handen.

Ik geloof dat ik daar ongeveer op mijn derde of vierde hoogtepunt afstevende en ik merkte dat mijn lichaam ook echt hyper gevoelig bleef. Ik kwam na een tijdje omhoog en grapte dat het wel leek of hij duracel batterijen in zijn tong had gedaan.

Voor de grap deed hij of hij ze eruit haalde en vroeg of dat beter was. Ik moest lachen en zei dat hij ze best mocht houden. Ik zoende hem en hij trok me zachtjes schuin over hem heen zodat ik in zijn armen lag,
nogmaals bewonderde ik zijn armen. Mmmh... sexy!

Tussen het zoenen door wist hij uit te brengen dat hij maar niet van me af kon blijven en ik voelde zijn hand weer tussen mijn benen gaan. Hij drukte zijn vingers naar binnen en begon me stevig te vingeren. Ik kreunde,
oh ja hoor, straks kwam ik ook nog spuitend klaar op deze manier!

Het scheelde niet veel, gelukkig, want vind dat altijd zo een zooitje! Anthony gaf me een kusje en keek me aan. 'Hoi' zei hij. Ik lachte 'haai' was mijn antwoord en Anthony vond dat wel leuk. Na nog wat strelingen en zo kwamen we erachter dat we echt moesten gaan afronden.

Op zijn kop?

Ons gesprek ging ineens over standjes en hij begon erover of ik wel eens op zijn kop had gehangen om iemand te pijpen en dat ik dan gebefd werd. Ik verklaarde hem voor gek en zei van niet. Hoe kan je dat nou weer doen dan?!

Hij begon te lachen en vroeg me of ik het wilde proberen. Ik twijfelde, ik ben altijd bang dat mensen mij laten vallen; wanneer ik opgetild word heb ik helemaal geen controle meer en dan zou ik nu op zijn kop moeten hangen?!

Ik keek nog even naar zijn armen en besloot dat ik het er wel op kon wagen. Wat een standje! Vond het echt super lekker! (Nu ik dit schrijf krijg ik weer kippenvel!). Ik was onder de indruk!

Gekkigheid

We besloten nog even snel onder de douche te springen. Ik trok mijn kleren weer aan. Ik haalde snel een kam door mijn haar en ontdekte dat ik ontzettende wallen had! Al kletsend over wallen en andere gekkigheid verlieten we de kamer.

Eenmaal onderweg naar de uitgang van het hotel nam ik de verkeerde lift. Geen idee wat voor lift dat was. Ik zei dat dat misschien wel de dienstlift was, ook leuk kwamen we in de keuken.

Toen we het hadden over of je een messenblok in of tegen je kont zou hebben, kwamen we voorbij de balie lopen. Ik besefte later pas dat dat misschien wel een heel vreemde opmerking was in dat gedeelte van het hotel, waar ik twee uur eerder mijn eerste contact maakte met een gigolo en hem daar nu even zoende voor hij me gedag zei...

Meer dan sex

Ik heb vooraf weinig tijd gehad om me te verdiepen in het boeken van een gigolo en heb dat ook heel eerlijk aangegeven. Ik mailde met The Men’s Company en zij kwamen me ontzettend tegemoet daarin. Wat ik erg prettig vond aan dit bedrijf is dat ze naast professioneel en klantgericht zijn, ook een dosis humor en eerlijkheid hebben.

Toen ik bij Anthony aangaf dat ik erg zenuwachtig was geweest vooraf, gaf Anthony aan dat hij die spanning ook ervaart. En dat dat ook juist goed is! Anthony gaf ook aan het heel leuk te vinden om de vrouw in het zonnetje te zetten. Ook al is hij de hele boeking aan het kletsen, of aan het shoppen, zolang de vrouw geniet dan geniet hij ook.

Dat vond ik wel opvallend, bij gigolo's denken mensen eigenlijk alleen maar aan seks merk ik zelf, maar er komt eigenlijk veel meer bij kijken.

De Koningin

Al met al, ik heb een leuke en spannende date gehad met een gigolo. Met super service... en ja ook het cadeautje vond ik super lief! Ik kijk terug op een leuke en lekkere ervaring! Al is het natuurlijk wel veel geld.

Het voordeel van een gigolo? Jij bent koningin en ja... dat is leuk! Maar daarnaast weet je ook wel echt dat de date gericht is op jou en dat jouw wensen worden uitgevoerd. Iets wat bij gewoon daten natuurlijk maar af te wachten is.

Bovendien weet je zeker dat je date veilig is met een escort en godzijdank... het zijn geen fakers.

Anouk 

<a data-cke-saved-href="www.gigolo-services.com" href="www.gigolo-services.com" "="" target="new">

Gerelateerde artikelen

FemNa40