Lust a la minute

Het begint met een knuffel en al snel voel je zijn handen je lichaam verkennen.

Het is je duidelijk dat hij wil vrijen.

Vaak komt dat op een ongelegen moment: je bent druk met de kinderen en huishouden of je bent op een plaats waar het uberhaupt niet kan.

 

Niet meteen gaan zuchten wanneer je er op dat moment geen zin in hebt. Er zijn zoveel manieren om jezelf in de 'mood' te brengen!

Onderstaand een aantal tips om óók, op het moment dat hij dat wil, zin in seks te krijgen.

Samen douchen

Samen douchen biedt uitstekende kansen om alvast lekker aan elkaar te zitten. Zelf schoon zijn geeft je zelfvertrouwen in bed en met een schoon lijf van de ander ben je ook bereid even wat verder te gaan bij hem.

Zoenen

Elkaar kussen laat je bloeddruk stijgen en de ademhaling sneller gaan. Je stofwisseling schakelt naar een hogere versnelling en de hersenen scheiden hormonen af die je een beetje rozig maken. Had je eerst geen zin, dan krijgt je dat alsnog van een lekkere zoen.

Doe eens gek

Couples die langer samen zijn, hebben niet veel variatie in de manier waarop ze vrijen en bllijven steken op een standje dat bevalt. Op zich niets mis mee, maar een kleine verandering (andere houding, spannende lingerie, zelf het initiatief nemen) kan de hele ervaring anders maken.

Complimenteer elkaar

Complimentjes doen wonderen om zin in hem te krijgen. Heb je een partner die zich niet zo uit, dan zul je het goede voorbeeld moeten geven: zeg aardige dingen over hem en dan zal hij sneller aardige dingen over jou zeggen. Laat je merken dat je je daar prettig bij voelt en daardoor ook meer openstaat voor hem, dan beseft hij binnen de kortste keren het nut van lief zijn voor je.

Bekkenbodemspier trainen

Op zich al goed voor de blaas, maar ook fantastisch voor de seksuele beleving: je bekkenbodemspier trainen.
Je kunt dit op verschillende plaatsen doen, bijvoorbeeld in de file, achter je bureau of tijdens de afwas.
Ga goed op je stoel zitten en doe alsof je je plas ophoudt.

De juiste samentrekking van de bekkenbodemspieren voelt als een knijpbeweging, waarbij het bekken als het ware in het lichaam omhoog getild wordt, rondom agina en anus. Weet je eenmaal wat je moet aanspannen, dan kun je overal, zonder dat iemand het in de gaten heeft, even fantaseren en een paar keer aanspannen en weer loslaten, om je lust al aan te wakkeren.

Massages

De ideale manier om intimiteit en handtastelijkheid te combineren. Blijf niet te lang hangen bij de gebruikelijke massageplaatsen, maar duik ook niet meteen op de erogene zones. Cirkel er eerst even rustig omheen.
Een erotische massage is een kwestie van een beetje plagen en uitdagen als opwarmertje.

Vreemde locaties

Seks op een niet voor de hand liggende plek is vaak onhandig, maar wel hitsig en spannend. Denk aan een trouwerij waar je bent uitgenodigd en waar je stiekem de garderobe induikt of je bent in het bos en je zoekt een verborgen plekje uit om het even snel tegen een boom te doen.

Een ander voorbeeld is om tijdens een kantooretentje of gewoon een etentje met vrienden in een restaurant, tegenover elkaar te gaan zitten en eerst met je voeten tussen zijn benen gaat friemelen, waarna jij als eerste richting toiletten loopt en hij je vlak erna volgt. 

Slaapmutsje

Alcohol helpt te ontspannen en zorgt ervoor dat remmingen wegvallen. Niet onbelangrijk dus om lekker te kunnen gaan vrijen. Hou het bij één drankje, want met meer maakt je hem al snel sloom en dat werkt misschien nadelig om een erectie te krijgen/houden.

Het oog wil ook wat

In je joggingpak met Uggs kun je niet echt iemand verleiden. Breng daarom jezelf in de stemming door je zintuigen te strelen. Denk hierbij aan uitgebreid je haar borstelen, muziekje opzetten, parfummetje sprayen, indien aanwezig een zijden kimono op je naakte huid aantrekken of een negligé en zo breng je jezelf ook in een prima stemming om te vrijen.

Ken jezelf

Onzekerheid, gêne, opvoeding, vervelende ervaringen. Er kunnen talloze redenen zijn om af te knappen op seks. Snel zin in seks hebben, begint bij jezelf goed kennen. Ga eens voor de spiegel staan en ga op onderzoek uit door jezelf te betasten.
Weet je wat voor je werkt, dan is het veel makkelijker om dat aan je partner duidelijk te maken. Zo wordt seks met zijn tweeën leuker en groeit de zin vanzelf.

Conclusie

Goede seks is niet per definitie uren verwennerij en vergt ook niet per se slagroom en kroonluchters.
Een gezellig vluggertje en daarna lekker samen slapen is ook al een emotionele investering in je relatie.

Kom op! Die vijf minuutjes heb je toch wel voor elkaar over?

Gerelateerde artikelen

FemNa40