Vergelijk je nieuwe relatie met je huisdier

Ja, volgens liefdesexpert Annie Kaszina lijken man en huisdier op elkaar.

Probeer eens op zoek te gaan naar je ware liefde door hem te vergelijken met je huisdier.

Na de zoveelste 'foute' date is het tijd voor verandering.

 

Annie Kaszina onthult op de Britse site Dailymail 10 dingen waar je op moet letten bij het uitkiezen van je partner en bij het uitkiezen van je huisdier.

Niet alle punten hieronder gelden voor een huisdier zeker niet voor een puppie, wel als je een dier krijgt of koopt wanneer hij al wat ouder is. 

Kaszina schreef er zelfs een boek over: 'Do You Choose Your  Dog More Carefully Than Your Husband'?

10 dingen waar je op moet letten bij het uitkiezen van een partner
 

Temperament
Is hij humeurig, soms zelfs gemeen en af en toe ook superlief? Denk niet te snel dat je dat wel kunt veranderen. Helaas kom je dan vaak in een relatie terecht waar je erg hard voor moet werken. Je raakt emotioneel uitgeput waardoor de relatie geen stand houdt. Ga eerder voor een vrolijke en liefhebbende man.

Sociale vaardigheden
Draait alles tijdens de date om hem, houdt hij maar niet op met praten? Natuurlijk kan het zijn dat hij nerveus is maar het kunnen ook tekenen zijn dat hij helemaal niet zo geïnteresseerd is in jou en weinig sociale vaardigheden bezit. Het is niet zo moeilijk om een aantal vragen te stellen aan de persoon die tegenover je zit.

Goede manieren
Dit spreekt voor zich maar het gaat niet alleen om de tafelmanieren. Wanneer je date onbeleefd tegen personeel doet of vervelend omgaat met kinderen en volwassenen in de buurt, dan kun je beter even opletten. Selectieve goede manieren vervagen snel waardoor je niet weet wat je in de toekomst kunt verwachten.
Helaas blijft er weinig van je goede manieren over na 14 maanden in een relatie.

Humor
Als je je leven gaat delen met iemand, is het vaak belangrijk dat je samen kunt lachen. Lach je heel wat af tijdens het daten? Grote kans dat jullie dezelfde humor hebben. Pas wel op dat het niet alleen maar om het lachen gaat. Iemand die zich altijd als een kind gedraagt, is meer op zoek naar een moederfiguur dan naar een partner.

Over-enthousiast
Als hij te enthousiast is en dat vooral wil doordrijven, moeten de alarmbellen toch wel gaan rinkelen.
Wanneer hij doordramt, respecteert hij jouw grenzen niet en zal hij je uiteindelijk in emotionele hoeken duwen.
Je kunt geen kant meer op en hebt spijt dat je het zo lang hebt laten voortduren.

Goed gedrag
Veel vrouwen gedogen de 'gewoonte' van het kijken naar andere vrouwen. Accepteer dat niet, niet als je erbij bent. Het is sowieso niet fijn maar tijdens de eerste date wel te vergeven. Achteraf komen ze er vaak achter dat dit niet zo slim was. En eenmaal geaccepteerd, krijg je het er moeilijk uit.

Je hebt vaak zelf al richtlijnen voor hoe je je kleedt en hoe je je gedraagt tijdens het daten. Voldoet hij niet aan je richtlijnen, maak dan je borst maar nat; dat wordt een gevaarlijke rit.

Baas boven baas
Bestelt hij in een restaurant voor jou zonder je te vragen wat je wilt of neemt hij besluiten in jouw naam?
Grote kans dat je hier te maken hebt met iemand die altijd de baas wil zijn. Vraag jezelf af of je altijd de gehoorzame wilt zijn in een relatie.

Blind date
Het kan heel spannend zijn om op een blind date te hebben. Soms door vrienden geregeld. Vrienden zien jullie al samen oud worden. Vraag jezelf wel af of je met hem blijft daten omdat je vrienden hem zo goed bij je vinden passen of omdat je zelf helemaal gek op hem bent.

Uiteindelijk gaat het om jou en niet om wat je vrienden willen. Collega’s willen zich ook vaak met je dates bemoeien, zeg niet teveel. Dit is jouw leven en niet van een ander.

Koude douche
Vrouwen zijn erg makkelijk in het fantaseren over de toekomst. Loop niet te ver vooruit op de zaken en onthoud dat daten er om draait dat je iemand leert kennen. Als je jezelf betrapt op het fantaseren, stap dan even onder de koude douche of praat met een vriend of vriendin die alles vanuit een ander perspectief ziet.
Zo kom je vanzelf weer uit de zevende hemel en op aarde terecht.

Stamboom
Dit is natuurlijk lastig om te achterhalen tijdens de eerste paar dates, maar probeer erop te letten hoe hij over zijn moeder, broers, zussen en vrienden vertelt. Komt hij over als een ‘Koos-vriendloos’, dan moet je toch eens nadenken waarom dat zo zal zijn.

Gerelateerde artikelen

FemNa40