Valentijnsdag: the don’ts!

Nu Valentijnsdag weer voor de deur staat, wordt in ons hoofd zachtjes aan een verlanglijstje gevormd. Veel mannen ervaren met dit soort dagen cadeau stress.

Niet zo gek, want als je een drogisterij binnenloopt kun je kiezen uit honderden soorten douchegels en parfums.

Wat moet je een vrouw in hemelsnaam geven?

 

Natuurlijk is het lief als je partner spontaan met een cadeau op de proppen komt en moeite heeft gedaan om speciaal voor jou een cadeau uit te zoeken, maar wij hebben al hoop wonderlijke cadeaus gekregen. Daarom speciaal voor jullie de top 5 cadeaus die je op Valentijnsdag niet wilt ontvangen. Stuur deze blog gerust door naar jouw Valentijn (haha).

1. Afslankproducten

Alles wat naar commentaar op ons gewicht riekt, is een absolute no-go. Dat wij onszelf hebben voorgenomen om gezonder te eten, wil nog niet zeggen dat we zitten te wachten op een dieetboek of nog erger: een weegschaal - een belangrijke les: begin nooit over ons gewicht.

2. Verkeerde maat

Zie punt 1. Hoewel het lief is dat hij denkt dat we ons nog in maatje 0 kunnen wurmen, echt handig is niet. En bij de kassa moeten vertellen dat je nieuwe jeans niet past, is niet iets waar wij naar uitkijken. Bij kleding geldt dus... bij twijfel niet doen.

3. Dingen die op ‘het lijstje’ staan

Aah, de praktische lover! Nieuwe vaatdoekjes, een kattenbak of nog erger: een keukentrapje. Niet ons idee van een romantisch Valentijnscadeau.

4. Cadeau voor hem

Ook herkenbaar, cadeaus die indirect meer voor hem gekocht zijn. Een spannende actiefilm of barbecuegerei onder het motto ‘jij houdt toch ook van BBQ-en?’. Tja…

5. Gratis cadeaus

Ook wij hebben een neusje voor de beste deals, dus dat gratis tijdschrift of die pretparkkaartjes bij 2 actieproducten hadden wij allang gezien. Weggevertjes zijn geen goed idee voor Valentijnsdag.

Hoe cliché het ook klinkt, Valentijnsdag is de dag om je partner met iets leuks te verrassen. Wil je zeker weten dat je een Valentijnscadeau krijgt waar je wel op zit te wachten? Dan is een cadeaukaart van Cadeaukaart.nl een goed idee.

Je hebt dan ruim de tijd om zelf iets leuks uit te kiezen. Boek bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg of ga voor een dagje lekker shoppen!

Gerelateerde artikelen

FemNa40