Verwen je vent!

Wat is er leuker dan dat je elkaar met kleine dingetjes en attenties verwent.

Het houdt je scherp en is daardoor goed voor je relatie.

Een van de dingen waarmee ik mijn vent verwen,
is met koffie.

Koffie zul je denken, wat is daar nu zo bijzonder aan?


Voor mijn partner is koffie heel belangrijk, dus als ik hem daar een plezier mee kan doen, waarom niet! 
Zo simpel kan het zijn.

Eerder deze week zat ik met een vriendin op Skype en plotseling zei ik: ik ga even een koffie voor Manos maken. Het was op dat moment half vijf en zij zei verbaasd nu al? Mijn antwoord was ja, nu al, want hij drinkt zijn koffie koud. We moesten daar smakelijk om lachen.

Ik start namelijk elke dag rond deze tijd met het maken van zijn koffie. Hij werkt tot kwart over vijf, stapt dan op z'n fiets en racet dan snel naar huis, waar hij om ongeveer zes uur is.

Frappe

Manos is van Griekse afkomst en is gewend om koude koffie te drinken (frappe). Dit is weliswaar een andere vorm van koffiedrinken, maar koude oploskoffie gaat er bij hem ook in. Zodra hij binnenkomt krijg ik mijn kus, geef ik hem zijn koffie en maak voor mezelf een lekker senseootje.

Alleen koffie vindt hij een beetje kaal en ik geef er daarom altijd wat lekkers bij, een croissantje of saucijzenbroodje. We eten toch pas rond half acht, dus dit is dan een lekker voorafje. Meneer is weer is zijn nopjes en ik ga de keuken in om voor ons te koken.

Een koude koffie of Griekse frappe lust ik graag, maar dan wel met warm weer en op een terrasje aan de zee!

Gerelateerde artikelen

FemNa40