Earth Angel Fair juni 2016

De Earth Angel Fair op 26 Juni op Landgoed de Horst in Driebergen is het evenement voor en door Aarde Engelen, hsp-ers, nieuwetijds kinderen en andere gevoeligerds.

Een jaarlijks terugkerend evenement dat ieder jaar vele honderden bezoekers trekt.

 

De missie van de fair is om elkaar te ontmoeten, met elkaar verbinden, te inspireren en het leven te vieren! Samen licht verspreiden en deze wereld een stukje mooier maken.

Aarde Engelen, Lichtwerkers, Healers, Readers, Sjamanen zorgen samen voor een inspirerende dag voor jong en oud. De fair biedt een goed gevuld programma aan interessante workshops en er zijn diverse leuke activiteiten voor kinderen.

Iedereen die op zoek is naar inspiratie, lichtheid en spirituele inzichten is van harte welkom op de
Earth Angel Fair. Deze Fair is bedoeld om te ontmoeten, verbinden, inspireren en het leven te vieren!

Programma

Bezoekers kunnen vanaf 10.30 uur inspirerende producten kopen, readings of healings ondergaan en meedoen aan de vele workshops en lezingen die zowel binnen als buiten worden gegeven. De kinderen worden niet vergeten want ook voor hen zijn er diverse activiteiten georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een vreugdevuur en helend harpconcert.

Tickets & toegang

Tickets zijn 8,50 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen tot 12 jaar.  Wie vooraf een e-ticket bestelt, maakt kans op leuke give aways. Voor de eerste 50 bezoekers staat een Goody Bag klaar.
E-tickets kunnen worden besteld op de website

Gerelateerde artikelen

FemNa40