Earth Angel Fair voor de derde keer

Op zondag 28 juni vindt alweer de derde
Earth Angel Fair plaats.
Deze keer op Landgoed De Horst in Driebergen-Rijsenburg.

Dit evenement is een leuk uitstapje voor mensen die zich interesseren voor spiritualiteit, New Age, engelen en creativiteit.

Meer dan veertig healers, therapeuten, kunstenaars en kaartleggers zullen samen zorgen voor een inspirerende Midzomerdag voor jong en oud.

 

Iedereen die op zoek is naar inspiratie, lichtheid en spirituele inzichten is van harte welkom op de
Earth Angel Fair. Deze Fair is bedoeld om te ontmoeten, verbinden, inspireren en het leven te vieren!

Aarde Engelen

De Fair dankt zijn naam aan het begrip Aarde Engelen, wat afkomstig is  van het werk van de Amerikaanse auteur Doreen Virtue. Aarde Engelen zijn gevoelige mensen die voelen dat ze op Aarde zijn om de wereld te helpen een betere plek te maken.

Dit betekent dat Aarde Engelen als ziel niet alleen een persoonlijk doel hebben, maar ook een wereldmissie.
Zij hebben prachtige en krachtige gaven om te delen met anderen om zo meer Licht en spirituele evolutie op Aarde te brengen.

Programma

Bezoekers kunnen inspirerende producten kopen, readings of healings ondergaan en meedoen aan de vele workshops en lezingen die zowel binnen als buiten worden gegeven. Ook zullen er meditaties gegeven worden en zijn er workshops op het gebied van aarde engelen, energetisch huishouden, opstellingen, Moeder Aarde en nog veel meer.

De kinderen worden niet vergeten want ook voor hen zijn er diverse activiteiten georganiseerd. De dag wordt na 18.00 uur afgesloten met lichtwerk voor de Aarde: een vuurritueel.

ACTIE

FermNa40 mag 4 vrijkaarten weggeven! Geïnteresseerden kunnen een e-mail met hun gegevens sturen naar linda@earthangelfair.nl en Linda Goodings zal dan de winnaars trekken en berichten.

Praktische info

  • Wanneer: 28 juni van 10.30-18.00 uur met een aansluitend lichtwerk ritueel tot 18.30 uur.
  • Waar: Landgoed De Horst, De Horst 1 in Driebergen-Rijsenburg.
  • Tickets & toegang: Tickets zijn 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot 12 jaar. Wie vooraf een e-ticket bestelt, maakt kans op vele give aways die op de dag zelf opgehaald kunnen worden.
    Daarnaast ontvangen de eerste 50 bezoekers een leuk welkomstgeschenk!
  • Bestellen: Tickets kunnen worden besteld op http://www.ticketkantoor.nl/shop/earthangelfair.
  • Aanvullende informatie: www.earthangelfair.nl / www.facebook.com/earthangelfair.
     


Gerelateerde artikelen

FemNa40