Engelenbericht december

Linda Goodings, van De Aarde Engel, channelt iedere maand een engelenbericht voor de lezers.

Hieronder lees je het bericht voor de maand december.

 

De laatste maand van het jaar is bij uitstek geschikt om de (innerlijke) balans op te maken. En om zaken los te laten die je niet langer dienen, zodat je met een schoon hart het nieuwe jaar tegemoet kunt treden.

De engelen adviseren je om in je hart te kijken en te voelen wie je nog mag vergeven. Engelen leggen uit dat vergeven iets is dat je uiteindelijk voor jezelf doet. Wanneer je personen of situaties (inclusief jezelf) vergeven hebt, dan zul je merken dat je weer verder kunt in hier en nu.

Sta jezelf toe om vrij te zijn van gevoelens van wrok of boosheid. Besluit om dit nu allemaal los te laten in ruil voor innerlijke rust en vrede! Vergeven doe je dus voor jezelf.

De engelen helpen je hier graag mee en zullen dit proces overzien. Hierdoor zal het je gemakkelijker afgaan om diep in jezelf te kijken en om de balans op te maken. Het is wel van belang dat je eerlijk bent over wat er gaande is in je hart.

Veroordeel het niet maar zie het gewoon voor wat het is. Besluit dan of je eraan vast wilt houden of niet. Je zult merken met het aanschouwen van dat wat is dat je focus als vanzelf kan veranderen naar een meer positieve richting. Als je deze positieve richting volgt, zal dit je veel geluk brengen in het komende jaar.

Ik wens je hele fijne feestdagen en een magisch nieuwjaar!

Linda Goodings - De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40