Van tekenen, een doos kleurtjes, kunstzinnig bezig zijn, mensen ontmoeten, maar ook van spiritualiteit word ik erg blij en dat geef ik graag aan anderen door. Ook van mijn kinderen Sterre (10 jaar) en Jesse (bijna 6 jaar), mijn koningskoppel en mijn liefste Lief en zijn koningskoppel, word ik ontzettend gelukkig. En dan heb ik het nog niet eens over mijn ouders en vrienden..Die dingen/mensen maken mijn leven mooi. Dat wil ik ook voor anderen en onder andere door mijn werk probeer ik mijn steentje bij te dragen.


Ik ben creatief tekencoach en medium, mijn eigen praktijk Esther Foppen – Tekenen en meer is mijn lust en leven. Mensen aan het tekenen krijgen of in ieder geval ‘aan de creativiteit’ is mijn passie, mijn Missie! Voor coaching, consulten, workshops en diverse creatieve online programma’s en cadeautjes kun je bij mij thuis terecht.
Voor meer info kun je op mijn website kijken: http://www.estherfoppen.nl of stuur een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Daarnaast werk ik als medium via de telefoonlijn bij http://www.puurmedium.nl en de ‘zusterlijnen’ http://www.puurtweelingziel.nl en www.spirituelepoort.nl.
Wat ook zeer waardevol werk is en een superaanvulling bij mijn eigen praktijk.


Naast het moederschap en een eigen praktijk heb ik ook nog hobby’s… en dat is onder andere schrijven!

Ik deel graag mijn belevenissen met jullie!

 

BOOS!

Door:

Ik ben een emo-eter bij tijd en wijle. Ik gun het mezelf ook wel. Soms dan. Als een mankementje dat bij me hoort.

Lees verder

Zien

Door:

Mensen zijn bijzondere wezens, die uit veel onderdelen bestaan en heel veel dingen kunnen. Waarnemen is één daarvan.

Lees verder

Levensdoel

Door:

Het zou zo fijn zijn om een soort programma te krijgen over wat je allemaal gaat doen in je leven. Precies te lezen dat je eerst via wat omwegen toch tot jouw reden van bestaan te komen.

Lees verder

Voorspelling voor maart

Door:

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk. We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven.

Lees verder

Valentijnskaart

Door:

Scharlaken rood. Kleur van de hartstocht, de passie, de liefde, succes en levendigheid. Het is een krachtige, sterke en dynamische kleur vol belofte. Duidelijk zichtbaar en vraagt ook om gezien te worden.

Lees verder

Kleur je nieuwe jaar in

Door:

Ik hoop dat iedereen een gezellige jaarwisseling heeft gehad en goed aan het nieuwe jaar begonnen is! De kleurenkaart die ik voor deze blog heb getrokken, zijn er maar liefst 2 geworden!

Lees verder

Jaarprognose 2015 - Januari

Door:

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk. We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven.

Lees verder

Ben je dankbaar?

Door:

Purper helpt bij zien, horen, ruiken en geeft helderheid. Het is een ‘spirituele’ kleur in de breedste zin van het woord. De kleur zorgt voor helderheid bij mentale zaken en laat opwinding en negativisme wegstromen.

Lees verder

Oranje – Koester jezelf

Door:

De kleur oranje kan je helpen bij het verbeteren van je spijsvertering, kwalen van je borstkas en je nieren. Het helpt ook bij de behandeling van astma, angst, eenzaamheid, spasmen, spanningen en ontstekingen.

Lees verder

De balans opmaken

Door:

Een mens voelt zich beter met Regelmaat, reinheid en rust op zijn tijd. Afgelopen zomervakantie heb je de balans kunnen opmaken. Heerlijk kunnen genieten van niks doen.

Lees verder

‘Au-ik-groei’

Door:

Nieuwe processen, leren, ontwikkelen, transformaties. Ze horen er maar bij in het leven. Op dit moment zelfs heel dichtbij; in mijn eigen leven. Tja waarom ook niet in mijn eigen leven?

Lees verder

Vakantie!

Door:

Laatste dagen op school, afscheid nemen van de juf en/of meester, snel dingen afmaken op het werk. Nieuwe fases in je leven breken aan. Heerlijk is dat soms. Met een schone lei beginnen.

Lees verder

Nieuwe spirituele hulplijn

Door:

Leuk om te lezen, maar ook leuk om het volgende te weten. Het plan zat kosmisch in de koker van het universum, een nieuwe Spirituele Hulplijn te lanceren, onder de naam 'Puur Medium'.

Lees verder

Ontdek je glans

Door:

Zo net in het nieuwe jaar, het jaar is nog vers, kun je nog alle kanten op. Je staat nog aan het begin. Elke dag kun je opnieuw beginnen. Elke dag kun je opnieuw glans geven.

Lees verder