Engelenbericht juni

De engelen moedigen je aan om nog meer in je kracht te gaan staan.

Zij helpen je graag om oude situaties en oude pijn los te laten in ruil voor innerlijke rust en vrede.

 

Aartsengel Michael kan je helpen om los te komen van op angst gebaseerde energieën en gedachten. Om hulp van deze aartsengel te krijgen, kun je hem simpelweg uitnodigen om bij je te komen om op angst gebaseerde energieën te verwijderen van jezelf, de situatie en alle betrokkenen.

De engelen leiden en sturen je naar gelukkigere omstandigheden. Hulp van engelen kan op verschillende manieren tot je komen. Je kunt antwoorden misschien krijgen via het geschreven woord zoals deze of het je zult het misschien lezen in boeken of artikelen.

De boodschap kan ook tot je komen via een gevoel of een lied dat je op de radio hoort. Je engelen vragen van je om open te staan voor de hulp en de boodschappen die zij jou op de verschillende manieren geven. Dit kan namelijk wel eens heel anders zijn dan je zelf zou verwachten.

Deze maand vragen de engelen je om je hart open te houden. Met een open hart sta je in directe verbinding met de engelen en zul je de hulp gemakkelijker oppikken. Weet dat je engelen bij je zijn en je ten alle tijden helpen ook al is de hulp misschien niet altijd direct zichtbaar.

Vertrouw erop dat alles wat er gebeurt een hoger doel dient en dat de spirituele waarheid is dat alles goed is en goedkomt. Houd vertrouwen... je bent op de goede weg. In licht en liefde, Je engelen.

Hartegroetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40