Ontdek je glans

Zo net in het nieuwe jaar, het jaar is nog vers, kun je nog alle kanten op.

Je staat nog aan het begin. Elke dag kun je opnieuw beginnen. Elke dag kun je opnieuw glans geven. 

Als je dingen anders wilt doen, doe het! Wacht niet op iets, een bepaalde datum, als.., dan…  Nee, nu!

 

Eigen baas

Jij alleen bent de baas over je eigen leven. Jij alleen hebt de regie in handen. Jij alleen bent de bestuurder van jouw leven! Ontdek wat jouw leven glans geeft. Dat kan van alles zijn. Van een nieuwe baan tot iets heel kleins als je voor nemen om elke dag te beginnen met de zonnegroet of een kopje koffie.

Of niet meer te luisteren naar mensen met alleen maar kritiek. Het gaat er om dat het van jou en jou alleen is. Waar word jij blij van? Waar gaan jouw ogen van glanzen? Deze kaart geeft ook aan dat je glans kunt gebruiken om meer afwisseling in je leven te krijgen om zo transformatie tot stand te brengen.

Het helpt om wanneer je zorgen en angsten hebt, je te baden in glans. Maak jezelf schoon. Je lichaam maar vooral je ziel! Voeg deze maand meer glans toe aan je leven!

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk. We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven. Of van iemand te horen krijgen wat we moeten of kunnen doen met ons leven.

Als we nu eens allemaal in het nieuwe jaar gaan luisteren naar ons Hogere Zelf. Die heeft namelijk alle antwoorden paraat. Het ‘enige’ wat we daarvoor hoeven te doen is luisteren, meestromen en niet te veel eisen. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen?

  • Blijf rustig ademen,
  • sta met beide benen op de grond,
  • zoek een creatieve uitlaatklep
  • en zorg dat je groeit op spiritueel gebied.

 

De jaarprognose heb ik voor jullie gemaakt door mijn intuïtie en de prachtige kleurkaarten van Inna Segal.

Gerelateerde artikelen

Jaarhoroscoop 2016

Door:

Ben je ook zo nieuwsgierig wat je jaarhoroscoop voor 2015 voorspelt? Klik dan op je sterrenbeeld om jouw horoscoop voor het jaar 2015 te lezen.

Lees verder

FemNa40