Jaarprognose 2015 - Januari

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk.

We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven. Of van iemand te horen krijgen wat we moeten of kunnen doen met ons leven.

 

Als we nu eens allemaal in het nieuwe jaar gaan luisteren naar ons Hogere Zelf. Die heeft namelijk alle antwoorden paraat. Het ‘enige’ wat we daarvoor hoeven te doen, is luisteren, meestromen en niet te veel eisen. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen?

Blijf rustig ademen, sta met beide benen op de grond, zoek een creatieve uitlaatklep  en zorg dat je groeit op spiritueel gebied. De jaarprognose heb ik voor jullie gemaakt door mijn intuïtie en de prachtige kleurkaarten van Inna Segal.

Januari 2015

Groen – Blaas je zenuwstel nieuw leven in

Een frisse kleur om het jaar mee te beginnen. Groen, de kleur van het leven, de natuur, heeft een kalmerend effect. Stap kalm het nieuwe jaar in en gebruik deze maand om op gang te komen. De natuur zit nog veilig en warm ‘verstopt’, doe dat ook. Wil niet teveel.

Gebruik deze maand om je op te laden, om tot ideeën en inzichten te komen die straks uitbundig tot uiting kunnen komen. Zorg ervoor dat je de kleur groen deze maand centraal zet. Dat kan heel subtiel tot heel aanwezig.

Van een mooi groen stukje stof bij je dragen tot je hele outfit of interieur in het frisse nieuwe groen. Deze kaart geeft ook aan dat groen je helpt om je zenuwstel, je hart, je bloedsomloop en je lever nieuw leven in te blazen. Rust. Loslaten van frustraties en boosheid.

Prachtige kleur om te mediteren en te gebruiken met helen. Omring jezelf of een ander met groen als jij of de ander zich niet goed voelt. Stel je hart open met groen, geef je hartchakra een boost voor het nieuwe jaar!

Ik wens jullie een kleurrijk, creatief en liefdevol 2015.

Hartegroet, Esther Foppen
www.estherfoppen.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40