Hoe communiceren engelen met jou?

Iedereen heeft het vermogen om met engelen te communiceren.

Wanneer je weet hoe engelen met jou communiceren, wordt het gemakkelijker om de boodschappen op te merken.

 

Je intuïtie kun je onderverdelen in vier ‘kanalen’ waar je de boodschappen kunt verwachten. Te weten via helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten.

Helderziend. Kijken - ogen

Bij helderziendheid zijn vooral beelden van belang.  Dit zijn beelden die je met je innerlijke oog maar ook met je fysieke ogen ziet. Wanneer helder zien een van je sterke kanalen is, kun je de informatie verwachten via bijvoorbeeld beelden in dromen, het zien van engelen op tv, in kranten, het zien van witte veertjes,
visioenen enz.

Met andere woorden: het antwoord op je vraag komt je letterlijk voor je ogen. Engelen tonen zich aan je door orbs (lichtballen), lichtflitsen, lichtwezens die verschijnen, visioenen.

Helderhorend: luisteren - oren

Bij helder horen zijn vooral luisteren en je oren van belang. Hierbij is het van belang wat je met innerlijke oren maar ook in de fysieke wereld hoort. Je kunt na een vraag aan je engelen het antwoord, dat klinkt als je eigen stem, innerlijk horen. Ook kun je fysieke antwoorden krijgen bijvoorbeeld via tv of radio (datzelfde liedje wat je iedere keer weer hoort).

Andere mensen die je hoort praten. Je partner of collega kan als spreekbuis van de engelen dienen, zonder dat ze het weten. Engelen laten zich aan je horen door je naam te zeggen of door je een antwoordt te geven als een stem naast je oor.

Je kunt soms ook een hoge pieptoon horen. Dit betekent dat je informatie van de engelen of de bron download op een onbewuste manier.

Helder voelend: voelen - je hart

Bij helder voelend komt je informatie voornamelijk binnen via je gevoel. Je bent waarschijnlijk ook een persoon die snel door de omgeving beïnvloed wordt doordat je zaken als het ware overneemt. 45 Procent  van de mensen is heldervoelend! Onder de vrouwen is dat zelfs 80 procent.

De engelen communiceren met jou door je gevoelens. Over het algemeen kun je dat onderscheiden in het voelt goed of het voelt niet goed! Als engelen bij je zijn voel je hun warmte of een zachte streling over je wang.

Helder wetend

Het antwoord popt op. Iemand die helderwetend is, weet gewoon of iets klopt of niet. Je zult ook vaak zeggen of denken; ‘Ik wist het!’ Antwoorden poppen gewoon op in je hoofd en dan moet je daar maar op vertrouwen.

Wanneer je de engelen een vraag hebt gesteld, let dan op wat er DIRECT na je vraag in je hoofd oppopt.
Het antwoord is er onmiddellijk als een gedachte of was er eigenlijk al. Engelen communiceren met je door hun ideeën aan je te presenteren wanneer je ontspannen bent en in ontvankelijke staat bent.

Bijvoorbeeld tijdens mediteren, douchen, strijken of koken. Engelenberichten zijn liefdevol en ondersteunend. Engelenberichten zijn ook repeterend.

Wanneer je het leuk vind om meer te leren over jouw kanalen en je engelen dan kun je het engelenwerkboek downloaden via mijn website de-aarde-engel.nl. Aarde Engelen ontmoet je op de Earth Angel Fair.

Gerelateerde artikelen

FemNa40