Ik begeleid mensen door het geven van readings/healings. Door contact te maken met het Hogere Zelf en te kijken naar het Plan van de Ziel krijgen mensen antwoord op hun levensvragen en kunnen gedachten anders worden belicht. Inzicht zal uiteindelijk leiden tot ‘Verlichting’ en de Aarde in een hogere trilling brengen. ‘Onderzoek alles en behoud het goede’, vond ik vroeger een mooie regel uit de bijbel om zonder oordeel de spirituele wereld tegemoet te treden.


Als kind zocht ik al toegang tot de ‘mysteriën’ en ik voelde mij altijd ‘geleid’. Achteraf begreep ik dat de aanwezigheid van ‘iets’ wat mij, voor mijn gevoel, volgde mijn overleden broertje moet zijn geweest. Het trok me in een andere dimensie omdat je als kind nog openstaat voor andere energiewerelden.


Het bestaan van deze andere dimensies is daarom voor mij net zo gewoon als dit aardse leven. Het zijn allemaal vormen van leven, maar niet allemaal zichtbaar, toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die met deze kennis vertrouwd zijn. Vooral kinderen Weten en Zien meer dan de kinderen van vroeger.


Ik zal het graag met je delen via mijn blogs op de FemNa40 site.

 

De tuinstoel

Door:

Wat wij besluiten aan onze problemen te doen door te leren kijken vanuit een Hogere Bron, is veel belangrijker dan wat de aardse problemen van plan zijn met ons te doen.

Lees verder

Het Geschenk

Door:

Het is weer de maand van de geschenken. Diep van binnen voelen we een onrust, een niet te verklaren opwinding, meestal een herinnering uit onze kindertijd. Vooral de avond vóór de dag dat we cadeautjes kregen.

Lees verder

Kernfusie

Door:

Laatst werd ik helemaal blij van het stuk van Leon de Winter in de Telegraaf, die het nu eens niet over het ebolavirus of ISIS wilde hebben maar over GOED NIEUWS!

Lees verder

Kijk… een robot!

Door:

Ons lichaam bezit eenzelfde soort mechanisme als een robot-maaier: de inwendige robot. Als we eenmaal ergens in zijn getraind, onze grenzen van buitenaf zijn bepaald, neemt onze inwendige robot het over.

Lees verder

Onze Levensboom

Door:

Nederland heeft de afgelopen weken bewezen dat de energie van een 'collectief verdriet' bestaat en dat wij, zonder misschien persoonlijk getroffen te zijn door diep leed, de pijn van anderen echt voelen.

Lees verder

Superfood

Door:

De mooie spirituele uitdrukking “zo binnen, zo buiten” zegt, dat wat zich in onze buitenwereld afspeelt, een reflectie is van ons innerlijk. Met de snelle verandering van ons bewustzijn verandert ook de waarneming.

Lees verder

Meesterschap

Door:

We zijn bewuste scheppers van ons leven en in tegenstelling tot vroeger verloopt alles nu in een razend tempo. Vertraging van de tijd bestaat niet meer. We moeten zien ons pad op een nieuwe manier te veranderen.

Lees verder

De Goede Week

Door:

De Goede Week (ook wel Stille Week, Heilige Week, Grote Week of Lijdensweek genoemd) is in het christendom de naam voor de week vanaf Palmzondag tot Stille Zaterdag.

Lees verder

Bron van Inspiratie

Door:

Onlangs logeerden mijn vriendin en ik een paar dagen bij onze gezamenlijke, bijzondere vriendin in Zeeland, de plek waar ik al vele herinneringen had liggen vóór ik haar ontmoette.

Lees verder

Kiezersbedrog

Door:

Met mijn stembiljet in de hand blader ik nog even door ons plaatselijke krantje en verwonder me om de nog altijd onveranderde manier waarop partijen ons proberen te lokken.

Lees verder

Disappointment

Door:

Disappointment. In de Engelse taal wordt de ware betekenis van dit woord teleurstelling, 'disappointment', het best uitgedrukt: er is geen afspraak.

Lees verder

Oud en Nieuw

Door:

Aan het begin van dit nieuwe jaar is er weer moed en inspanning nodig om van onze oude gewoonten en patronen over te stappen naar een totale vernieuwing en verandering. Dit gaat natuurlijk nooit vanzelf.

Lees verder

Dromen

Door:

Soms kun je wakker worden uit een droom die levensecht leek. Dromen bevatten boodschappen die ons veel kunnen leren, wanneer je bij het ontwaken meteen potlood en papier pakt en ze vervolgens meteen opschrijft.

Lees verder

De ZIN van het leven

Door:

De presentatrice van het programma Metterdaad vertelde onlangs in een tv-uitzending, dat van alle door haar tot nu toe gemaakte reizen, haar verblijf in Kongo de meeste indruk had achtergelaten.

Lees verder

Dankbaarheid

Door:

Wij schijnen ons geluksgevoel positief te kunnen beïnvloeden, door onszelf te trainen in het heel bewust kijken naar ervaringen die ons vervullen van een gevoel van dankbaarheid.

Lees verder

Leve onze projecties!

Door:

Wat was het mooi om in een interview op televisie te zien hoe onze toekomstige koning ineens in z’n kracht stond en wat kwam het ideaalbeeld, dat wij ons allemaal van een koning gevormd hebben, ineens een stuk dichterbij

Lees verder

Anders bekeken

Door:

Er gebeurt veel in deze tijd! bij iedereen is het hard werken aan wat het leven ons momenteel brengt. Er worden op allerlei gebied verliezen geleden. Verlies van baan, geld, partner, huis enz enz. Hoe gaan we hier mee om

Lees verder

Moed en vertrouwen

Door:

In het oude Egypte deden de in priesterschap opgeleide ingewijden er vele levens over om hun ogen volledig te openen voor andere realiteiten. Zij werden opgeleid om in bepaalde families te reïncarneren.

Lees verder

Wat je denkt dat vormt zich

Door:

'Wat je denkt dat vormt zich' is een bekend gezegde. Maar waar komt deze uitdrukking eigenlijk vandaan en hoe werkt dit nou precies in de praktijk? Om dit te verduidelijken even een technisch stukje.

Lees verder