Meditatie ontladen en in je kracht te staan

Trek je even terug en ga rustig zitten.

Nodig de engelen uit om je te beschermen en te leiden bij dit energiewerk.

 


Wanneer je overwelmd of gestresst bent geraakt, zul je (onbewust) oppervlakkiger gaan ademen.
Je engelen stimuleren je allereerst om diepe ademteugen te nemen.

 • Met iedere diepe inademing adem je inspiraties en liefdevolle instructies in die de engelen geven voor jouw specifieke situatie.
   
 • Vervolgens kun je terwijl je rustig zit je voorstellen dat je engelen je met helder witgoud licht omhullen.
  Stel je voor dat je in het witte licht zit. Het licht vult je lichaam en doordrenkt iedere cel maar ook de aura ofwel je lichtlichamen om je heen. Het licht kan het hele vertrek om je heen vullen. Het zal je emoties en gedachten tot rust brengen en een serene rust creëren.
   
 • In deze rust kun je wellicht de boodschappen van je lichaam beter opmerken. Neem een moment om te luisteren naar deze informatie. Wat heeft je hogere zelf je te vertellen?
   
 • Mocht er in dit moment iets in jezelf omhoog gekomen zijn dat je los wilt loslaten, geef het dan met de intentie om het los te laten op een uitademing over aan de engelen om je heen. Zij nemen het graag van je aan en tillen het in het licht.
   
 • Een engel komt terug met een witte bol van helderwit licht dat de positieve kracht(en) bevat die jij nu nodig hebt om in balans te komen. Het kan liefde, moed, heling en creativiteit zijn wat je nodig hebt.
   
 • Neem de bol met positieve krachtenergie maar van haar in en stop het in je hart. Je kunt dat doen door met je handen naar je hart te bewegen tot ze daarop rusten. Met de intentie de helende energie die de engel je heeft gebracht te absorberen.
   
 • Je kunt je engelen nu vragen om je te omhullen met een tweede laag van zachtroze licht.
   

Dit licht zorgt ervoor dat je gemakkelijker bij jezelf kunt blijven, het wakkert liefde aan voor jezelf en anderen en het beschermt je aura.

Energie van anderen komt minder snel binnen door deze hemelse liefde en bescherming. Deze bescherming blijft ongeveer 12 uur intact. Je kunt deze oefening zo vaak herhalen als je wilt.

In licht en liefde je engelen.

Hartegroetjes,
Linda Goodings - De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40