Engelenbericht januari

Januari staat in het teken van reinigen en opschonen. Veel mensen zullen in januari de behoefte voelen om op te ruimen en om na alle feestdagen weer meer gezondere voeding te nuttigen.

 

Jouw engelen ondersteunen je hierin graag. Zij geven aan dat opruimen en opschonen ruimte creëert zodat het nieuwe zijn intrede kan doen. Zij moedigen je aan om zowel je lichaam te ontgiften als in je fysieke wereld en relaties ‘op te schonen’.

Situaties en relaties die je geen vreugde brengen of vastgelopen zijn, kun je het beste loslaten zodat er heling kan plaatsvinden. Het loslaten van het oude biedt ruimte zodat je meer in contact komt met wat je werkelijk wilt.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël motiveert je om zaken, evenals voedingskeuzen, eenvoudig te houden. Op jouw verzoek zal hij je helpen door je voedingsbehoeften aan te passen, zodat je meer trek krijgt in gezonde voeding en dranken die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen.

Ook is de aartsengel je graag behulpzaam in situaties die heling nodig hebben. Je hoeft hem alleen maar uit te nodigen om je te helpen en hij zal er zijn. Zijn hulp kan er onder andere uit bestaan dat hij je gevoelens heelt zodat je een geruststelling kunt voelen over de situatie waarin je zit, ongeacht hoe deze afloopt.

Aartsengel Rafaël werkt nauw met je samen en helpt je een goede gezondheid en gezonde omstandigheden te creëren, nu en in de toekomst.

De beste wensen voor het nieuwe jaar! 

Linda Goodings - De Aarde Engel

 

 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40