De maand oktober: voorbode voor de winter

Het naar binnen keren en loslaten.

Alles wat je hebt gezaaid vorige winter, is gaan groeien in de lente en wat ten volle is gaan bloeien in de zomer, mag nu in de herfst geoogst worden.

Wees je bewust van wat je hebt geoogst. Is het geworden wat je je voorgesteld had?

 


De hoorn des overvloeds werkt voor jou? Of is het allemaal wat je eigenlijk niet meer nodig hebt of niet meer wilt? Vaak zitten we zo in onze patronen vastgeroest... Het is dan lastig om de ommezwaai te maken.

Maar het is mogelijk natuurlijk, als je maar wilt. En hulp zoekt. Dat kan zo makkelijk tegenwoordig met al die online challenges op Facebook, cursussen die je vanuit je luie stoel kunt volgen.

Coaching sessies via de telefoon of via kanalen zoals bijvoorbeeld Skype. En wie hoeft het te weten? Want vaak is de drempel: ik moet het toch zelf kunnen? Zo erg is het allemaal niet. Schaamte dat je hulp zoekt.

Maar degenen die hulp hebben gezocht, al is het maar 1x een sessie, zijn allemaal overtuigd dat ze het veel en veel eerder hadden moeten doen. Je mag het ook interessanter laten klinken: je hebt iemand nodig om mee te sparren.

Maar ga het vooral DOEN!

Nu de dagen weer korter worden, lampen, kachel en de kaarsjes weer aan gaan en we ons toch ook weer verheugen op gezellige dagen, is het de ideale tijd. Want wil je alleen maar voor de tv of achter je pc of op je telefoon zitten? En je maar beroerd voelen of niet tevreden omdat je dromen niet uitkomen? 

Je kunt ook een avond in de week iets ‘zinvols’ doen, want je bent met jezelf en de rest van je leven bezig! 
Kijk nu eens op internet of in de plaatselijke kranten voor een cursus, coach of training die jou aanspreekt.

En ga het vooral DOEN!

Eind oktober is het Allerzielen, Allerheiligen. Neem dat als eindpunt om te weten wat je wilt gaan doen en je op te geven. Dan heb je nog bijna een hele maand. Je start met de rest van jouw B(l)oeiender Leven en plant de zaadjes voor je nieuwe inzichten, vaardigheden en laat die in de lente groeien en tot bloei komen!

De kleur deze maand is Koraal

Deze kleur kan je deze maand helpen bij het vinden van je doel, je training of verandering.

Deze kaart is de prognose voor deze maand

Koraal - laat overvloed en synchroniciteit toe in je leven. Stem je deze maand af op de kleur Koraal. Het is geen rood, geen oranje of roze. Het helpt je de dingen vanuit verschillende gezichtspunten te zien. Je kunt het een fijne kleur vinden of juist helemaal niet.

Onderzoek eens bij jezelf wat deze kleur met je doet. Koraal zorgt voor levendigheid, vitaliteit en overvloed. Het helpt bij loslaten van stress en het helen van een gebroken hart of onbeantwoorde liefde. Zorg deze maand voor meer koraal in je leven zodat overvloed je toestroomt op alle gebieden. 

Stroom zelf mee met het leven en merk door koraal toe te voegen aan je dagelijkse bezigheden dat het leven makkelijker gaat.

Gerelateerde artikelen

FemNa40