Het verdwenen licht

Dit is wie jij bent

Het verdwenen licht. De ziel is onze ware wezen die in ons lichaam huist. Een wezen zoveel ouder dan we als mens zijnde weten.
De ziel, een energie die afkomstig is van de allergrootste bron:
Het universum.

Op weg naar de bestemming

Wanneer we nog dicht bij onszelf zijn. Dicht bij onze eigen innerlijke kern van onze ziel. Daar waar het licht nog schijnt.
En de waarheid in het licht nog zichtbaar is. Dit is wie je bent.

 

Het is jouw licht. Jouw gevoel. Jouw visie. Jouw mening. Jouw waarheid. Jouw eigen stukje licht die jou leidt door het bestaan van je leven. Je zou het kunnen zien als een sterretje aan de heldere hemel, die jou de weg wijst doorheen het bestaan.
Hoe helderder jouw lichtje schijnt, des te helderder wordt de weg naar jouw bestemming.

De werkelijkheid

Zie hier jouw lichtje schijnen. Het is de pure waarheid van jouw ziel. Dit is waar jij in gelooft. Dit is hoe jij het voelt en hoe dat jij het ervaart. Het is van jou. Dit ben jij. Dit is wie jij in werkelijkheid bent.

Het licht dat is onze ziel. Vanuit onze ziel weten we intuïtief. Er zijn geen woorden voor. Er bestaat ook geen specifieke uitleg voor. Het heeft zonder het menselijke lichaam ook geen uitleg of benaming nodig. De ziel is alwetend. Er bestaan geen vragen en geen antwoorden. Het is wat het is. Het is zoals het is. Het is er gewoon… Punt.
Het is ook daarom jouw eigen waarheid. Dit is wie dat jij bent.

Gerelateerde artikelen

De balans opmaken

Door:

Een mens voelt zich beter met Regelmaat, reinheid en rust op zijn tijd. Afgelopen zomervakantie heb je de balans kunnen opmaken. Heerlijk kunnen genieten van niks doen.

Lees verder

FemNa40