Voorspelling voor maart

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk.

We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven.

 

Of van iemand te horen krijgen wat we moeten of kunnen doen met ons leven. Als we nu eens allemaal in het nieuwe jaar gaan luisteren naar ons Hogere Zelf. Die heeft namelijk alle antwoorden paraat. Het ‘enige’ wat we daarvoor hoeven te doen is luisteren, meestromen en niet te veel eisen. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen?

Blijf rustig ademen, sta met beide benen op de grond, zoek een creatieve uitlaatklep en zorg dat je groeit op spiritueel gebied.

Maart 2015 Blauw – activeer je helende kracht

Ieder mens bezit helende krachten. Een kusje op de zere knie van een kind. Je wrijft automatisch over de zere plek op je lijf. Masseren en heling, we doen het allemaal met onze handen. Sommige mensen kunnen door te zingen helen. Hoe vaak raken we niet ontroert door een mooi liedje? Of door een film?

Of hoe vaak raakt een schilderij of een tekening ons niet? Dit kunnen allemaal helende dingen zijn. Ook het aardige gebaar van een (on-)bekende werkt helend. Probeer jouw helende kracht te activeren door met liefde jouw dingen te doen. Een heerlijke maaltijd bereiden voor je gezin, met liefde gekookt, ook al is het ‘gewoon’ boerenkool, het werkt helend.

Blauw helpt je ook bij het vergroten van je levenskracht en werkt kalmerend wanneer je je nerveus of opgewonden voelt. Blauw werkt ontstekingsremmend, antiseptisch bij brandwonden, bloedingen en is koortsverlagend.

Omring je deze maand met blauw en merk dat je helende krachten toenemen, terwijl jij tegelijkertijd wordt geheeld!

Foto voorpagina

Gerelateerde artikelen

FemNa40