Blauw helpt je je aura te zuiveren

Ik heb de volgende kaart getrokken: Je kleur voor de komende periode is Azuurblauw en de boodschap is ‘Bescherm jezelf’.

Blauw helpt je je aura te zuiveren en versterkt je verbinding met het goddelijke. Het kan je helpen bij het ontdekken van jouw waarheid en je de kracht geven belangrijke keuzes in je leven te maken.

 

Sommige plannen krijgen vorm en andere plannen moeten we helaas laten varen. Het is dan de juiste tijd nog niet… Ook al dacht je zelf van wel… Dat is dan wel extra zuur. Het kan dan alles overheersend zijn in je gedachten en je hele dag, week of zelfs maanden bepalen. En vooral je humeur… wat weer z’n weerslag heeft op je partner, kinderen, werk, vrienden. Dit is zo zonde van je tijd en het levert je niks op!

Tekenen

Wat kan helpen is meer helderheid verkrijgen door te kleuren en te tekenen. We gaan of samen tekenen of jij tekent alleen. We halen de kleurkaarten erbij voor een mooi inzicht en ik gebruik mijn intuïtie en mediumschap om in liefde aan jou door te geven wat nodig is op dat moment. Mooie inzichten, een prachtig veelzeggend kunstwerk en boodschappen voor jou persoonlijk kunnen net dat rauwe randje van de teleurstelling afhelpen.

Met die inzichten en je tekening als hulpmiddel kun je dan thuis proberen weer in het nu te leven. Bijvoorbeeld zoals kinderen dat doen. Het ene moment is Saartje je dochters grootste vijand en de volgende dag is Saartje weer haar beste vriendin. Als volwassenen leven we niet zo in het nu. Zonde!

Geniet

Elke keer weer probeer ik het zelf ook, te genieten van alles om me heen.. Me niet laten meeslepen door iets wat op dat moment zo onoverkomelijk lijkt en vooral niet proberen alles te controleren. Je hebt zo weinig invloed op alles wat komen gaat, als je vertrouwen hebt dat wat er gebeurt het enige juiste is wat er gebeuren moet, ook al is dat nog zo moeilijk en je meestroomt met het leven in plaats van het leven naar jouw hand willen zetten. Dan is het meeste toch niet zo onoverkomelijk als je aanvankelijk dacht!

Gerelateerde artikelen

FemNa40