100% Natuurlijke en dekkende haarverf

Surya Brasil brengt biologische haarverf die het haar niet alleen een schitterende kleur geeft,
maar tevens het haar in goede conditie brengt en herstellend werkt.

De droom van veel vrouwen die gewend zijn aan chemische haarverf.

De natuurlijke haarverf van Surya Brasil is al in meer dan 40 landen verkrijgbaar en dankzij Yaviva nu ook in Nederland!

 

Natuurlijke en biologische cosmetica zijn aan een enorme opmars bezig. Dat weten ze in Brazilië al lang.
Surya Brasil ontwikkelde twee natuurlijke haarkleuringen in 15 prachtige kleuren die indien gewenst onderling te mengen zijn.

Hiermee creëert iedereen de perfecte haarkleur. Pluspunt is dat deze haarkleuring ook te gebruiken is op haar dat eerder chemisch behandeld is door bijvoorbeeld een chemische verf, permanent of een straightener.

Biologische haarverf in crème en poeder variant

De biologische haarkleuringen van Surya Brasil zijn in twee varianten verkrijgbaar: in crème en in poedervorm. De Henna Cream natuurlijke haarverf is in 2010 bekroond met de ‘Best of Natural Beauty’ award en wordt wereldwijd door consumenten en professionals beschouwd als dé oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuring.

Surya Brasil Henna Powder is een meer traditionele biologische haarkleuring. Door toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit Braziliaanse duurzame landbouw krijgt het haar niet alleen een geweldige kleur,
maar kan het zich herstellen na jarenlang gebruik van chemische haarproducten. Naast natuurlijke haarverf is er ook een natuurlijk haarmasker. Voor een nog beter kleurresultaat na het verven.

  

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Coiffure Award 2014

Door:

De winnaar van de Coiffure Award 2014 is bekend. In een spectaculaire 23e editiie, gehouden op 11 mei jl. in het Amsterdamse congrescentrum RAI is Mark Westerdorp tot 'Hairdresser of the Year' gekozen.

Lees verder

FemNa40