44 jaar, gescheiden, gelukkig hertrouwd en moeder van 2 heerlijke kinderen. Wonend in het altijd gezellige Noord-Brabant.


Na jarenlange passie en interesse voor het uiterlijk en de mode, ben ik twee jaar geleden een opleiding gaan volgen tot imago styliste en een eigen bedrijf begonnen: Stijlcompleet. Met mijn passie en kennis help ik je graag om je innerlijk te versterken door je uiterlijk te veranderen naar dat wat bij je past. Je eigen unieke stijl te vinden of te creƫren.


Voorheen was een personal shopper alleen toegankelijk en betaalbaar voor de bekende Nederlander, ik ben er ook voor de ‘gewone’ vrouw!  Het maakt niet uit of je slank, vol , klein of groot bent, iedereen kan stralen!  Door middel van de juiste kleding, kleuren, en houding (ik geef ook loop/catwalk trainingen). Dat is mijn overtuiging en daar sta ik achter.


Het uiterlijk versterkt je innerlijk en vice versa!


Een druk, vol en leuk leven met een bijzondere en rumoerige voorgeschiedenis welke ik in de loop van de tijd zal beschrijven in mijn blogs en herkenbaar zullen zijn voor veel dames. Alle onderwerpen komen aan bod gebaseerd op eigen gevoel, ervaring en verleden.


40 plus? Het leven begint nu!


Met liefs en een stijlvolle groet,
Marjon van Dijk


http://www.stijlcompleet.nl

 

Vriendschappen

Door:

Als je niet, zoals echte vrienden dat 'horen' te doen, geregeld met elkaar optrekt of samen bent, kun je dan wel van vriendschap spreken?

Lees verder