Druk, druk, erg druk

Velen van jullie zullen op dit moment aan het genieten zijn van een heerlijke vakantie. Dat heb je verdiend, ik weet het zeker! Het vrouwenleven is namelijk een ontzettend druk bestaan.

Kinderen, je werk, je sociaal leven, je hobby's en natuurlijk die leuke vent die af en toe om aandacht vraagt. Allemaal super dingen, die we voor geen goud willen missen, maar het slokt stiekem wel veel van onze tijd op. Niet gek dat het wassen van je haren er af en toe bij inschiet.

 

Daar is gelukkig een oplossing voor! Droogshampoo geeft je haar binnen enkele minuten weer een frisse look met veel volume. Binnen enkele minuten ziet je vette en futloos haar er weer schoon uit, zonder het gebruik van water! De droogshampoos hebben allemaal een heerlijke geur waardoor je haar weer heerlijk fris ruikt. Ze zijn geschikt voor elk haartype, zelfs gekleurd haar en is gemakkelijk te gebruiken.

  • Schud de spuitbus goed voor je deze gaat gebruiken
  • Til een pluk haar op om zo dicht mogelijk op de haarwortel te spuiten
  • Houd de bus op 30 cm afstand en spray op de wortels
  • Masseer de shampoo met je vingers in je haar voor extra volume
  • Breng hierna je haar in model zoals je het altijd doet

De droogshampoo kan het wassen van je haren niet vervangen, maar het is een perfecte oplossing wanneer je in tijdnood zit!

Gerelateerde artikelen

Bah, haaruitval

Door:

Was het maar waar dat we geen haarverlies hebben, dit is niet alleen bij mannen het geval. Helaas kunnen ook vrouwen last krijgen van haaruitval. Een paar losse haren kan geen kwaad.

Lees verder

Ben jij blij met je kroeshaar?

Door:

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen aan ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Lees verder

FemNa40