Ben jij blij met je kroeshaar?

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen aan ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Veel van de respondenten vonden hun droge haar soms onhandelbaar. Maar ondanks dit zijn de meeste vrouwen heel erg trots op hun mooie en unieke coupe. 

Hoeveel tijd denk je dat er gemiddeld wordt besteed aan het onder controle krijgen van een bos krullen of kroeshaar? En hoe kijken partners eigenlijk tegen het haar van hun vriendin aan? 

 

Speciale verzorging

Omdat kroeshaar een speciale verzorging nodig heeft, zijn er ook specifieke producten voor nodig om controle over deze schitterende bos haar te krijgen.

Kroezend haar zit vaak alle kanten op en ziet er snel droog en soms beschadigd uit. Daarom introduceert  Andrélon Oil & Care Kroescontrol, een verzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor iedereen met zeer droog en kroeshaar.

MyBlackHair.nl geeft je een paar handige tips:

  • Kroeshaar is van zichzelf droog. Investeer in een goede crème moisturizer.
  • Zorg ervoor dat de moisturizer in het haar blijft, door het te sealen. Hiervoor kun je het beste een (serum) olie of haarboter gebruiken.
  • Kam je haar altijd vanaf de punten en werk naar boven toe.
  • Draag je haar in beschermende haarstijlen, zoals knotjes, twists en vlechtjes.

Productinformatie

De Andrélon Oil & Care Kroescontrol producten met natuurlijke oliën helpen het haar herstellen en droog en ruw haar te voorkomen.

Oil & Care Kroescontrol intensief voedende crèmeDeze leave-on crème met sheaboter en olijfolie is speciaal ontwikkeld om droog en kroeshaar intensief te voeden en verstevigen. Ze laat zich makkelijk over je haar verdelen en trekt snel in. Daarbij beschermt ze fijne krullen tegen beschadigen en pluizen.

Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil. Deze Serum–Oil verzorgt droog haar en kroeshaar en kan op allerlei momenten gebruikt worden: als finishing touch na het stylen van je haar, voor het stylen van je haar ter bescherming of als extra verzorging voor de droge uiteinden van je haar. Je haar is met de nieuwe Andrélon Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil  niet alleen pluisvrij, maar krijgt ook een prachtige glans en voelt heerlijk zacht aan.

Naast de Oil & Care Kroescontrol serum-olie en creme heeft Andrélon ook een Oil & Care shampoo, conditioner, 1-minuut masker en anti-klit spray. Deze producten met voedende olien, waaronder Arganolie, zijn geschikt voor alle vormen van droog en pluizig haar.

ZIe ook: Pinterest

Geschreven door: Chantal Smith

 

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

FemNa40