Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de wereld van rimpels en alles wat ermee te maken heeft (en soms nog wat meer;-). Ik bespreek iedere dag de nieuwste trends op rimpelgebied, de beste antirimpelcrèmes en ik review behandelingen.


Ik interview cosmetisch artsen en andere deskundigen om jullie zo goed mogelijk te informeren. Iedere vrijdag staan deze deskundigen klaar om je vragen te beantwoorden.


Ik hoor sowieso graag wat jullie vinden, dus comments zijn altijd leuk.

 

Wenkbrauwlift met botox

Door:

Naarmate je ouder wordt kunnen je oogleden gaan hangen en kun je last krijgen van een vermoeid uiterlijk. Wil je hier vanaf dan kun je kiezen voor een ooglidcorretie of voor een wenkbrauwlift.

Lees verder

Je tanden bleken

Door:

Dat tanden bleken iets van deze tijd is, is een fabeltje. De Romeinen bleekten hun tanden al met urine. Ugghhh! Het werkte wel! Vandaag de dag zijn er allerlei manieren om tanden te bleken.

Lees verder

Geen make-up na botoxbehandeling

Door:

De meeste vrouwen laten eens in de zoveel tijd hun botox bijwerken of de neuslippen-plooi behandelen met fillers. Heb je dan van die minuscule rode puntjes, dan is de neiging groot om deze te camoufleren met make-up.

Lees verder

Vitamine C voor een mooie huid

Door:

Volgens mij (Furrow) is het niet voor niets dat Vitamine C één van de allerbekendste vitamines is en waarschijnlijk heb je deze wel ergens in een verdwaald potje in huis met de welbekende gele tabletjes.

Lees verder

Nog steeds acne?

Door:

Ook al ben ik Maaike (furrow) 43 jaar jong, ik kom maar niet van die acne af en heb daar nog steeds last van. Is hier iets aan te doen en wat is eigenlijk de oorzaak dat volwassenen nog last kunnen hebben van acne?

Lees verder

Voorkom ooglidcorrectie

Door:

Nog niet zo lang geleden heeft een van de lezeressen van Furrow een ooglidcorrectie ondergaan en de plastisch chirurg waarschuwde haar dat ze dit zeker over 5 jaar weer nodig zal hebben.

Lees verder

Bah, haaruitval

Door:

Was het maar waar dat we geen haarverlies hebben, dit is niet alleen bij mannen het geval. Helaas kunnen ook vrouwen last krijgen van haaruitval. Een paar losse haren kan geen kwaad.

Lees verder

Handen op leeftijd

Door:

Wat verraadt er nu je echte leeftijd. Met de rimpels in ons gezicht zijn we volop bezig. Het zijn juist de rimpels op je handen die je echte leeftijd verraden.

Lees verder

Zo krijg je een stralende huid

Door:

Beautysapjes. Water is het beautydrankje bij uitstek. Gemiddeld heb je dagelijks zo’n twee liter nodig om stralend voor de dag te komen. Toch is het niet verkeerd zo nu en dan wat extra’s voor je huid te doen.

Lees verder

Elastine productie

Door:

Iedere dag maakt je gezicht zoveel bewegingen, door te lachen, te pratenen te fronsen, dat door de aanmaak van elastine alles weer netjes in de oorspronkelijke vorm schiet.

Lees verder

Wat is collageen?

Door:

Als je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen af en als je een mooie, jonge huid nastreeft, ontkom je er dus niet aan om de aanmaak ervan te stimuleren.

Lees verder

Word je huid dunner na scrubben?

Door:

Het lijkt er soms op dat door het scrubben van je huid, deze dunner lijkt te worden. Het tegenovergestelde is echter waar. Door je huid te scrubben zorg je er wel voor dat de buitenste huidlaag dunner wordt.

Lees verder

Donshaartjes

Door:

Het is geen ramp om donshaartjes in je gezicht te hebben, maar zodra die haartjes ineens donkerder worden en beginnen op te vallen, is het natuurlijk een heel ander verhaal.

Lees verder

Weg met dat opgeblazen gevoel

Door:

Je kent het wel die periode van de maand, net iets te veel gegeten of je hebt gewoon zomaar last van een opgezette buik. Toch kan zo’n opgeblazen gevoel ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit.

Lees verder